2010. március 16., kedd

Életjel

Az elmúlt hetekben nagyon sok minden történt velünk,de az egészet beárnyékolja a makacs betegség,amiből sehogy sem tudunk kikeveredni!Gábor szerencsére nem kapta el,de a Nórika meg én nagyon bele tud(t)unk keveredni.Jó 3hetet jártunk egyhuzamban oviba-bölcsibe,mikor a Nóri kicsit rekedt lett,rongyoltunk Vele az ügyeletre (természetesen szombat délután történt mindez).Aggódtam,nehogy előjöjjön a laringitisz,de szerencsére csak kis meghűlésről volt szó,így mehetett oviba.Én viszont szépen totál lebetegedtem.Lázon kívül mindent produkáltam,ami egy jópofa influenzára hajaz,még a szemem is begyulladt....nem volt kötőhártyás,de nagyon könnyezett,alig láttam.Így jártam dolgozni-nem is tehettem mást,hiszen a kolléganőm beteg:-(.Végre nagy nehezen jó pár marék gyógyszer és lámpázás hatására lassan jól lettem a hét végére,szombatra viszont ismét csúnyán köhögött a Nórika is,éjjel kimondottan ugatva,így hétfőn megint ügyelet,most szerencsére a mi Dokibácsink volt,Nóri tüdeje tiszta,torka békés,láza sincs,így "csak" laringitisz-egész héten táppénzen vagyunk itthon.Múlt hónapban sem sokat kerestem,most sem fogok...de biztatnak,hogy ha jön a tavasz végre,nem leszünk ennyit betegek.Mondjuk tavaly is úgy volt,hogy áprilistól szeptember végéig nyugalomban voltunk.
Annyira elegem van már!!!




glitter-graphics.com

5 megjegyzés:

Anikó írta...

Remélem hamarosan kikeveredtek belőle.
Mi is nagyon küzdünk egy nem csillapodó köhögéssel, ami már az agyamra megy. Marcust kevésbé zavarja mint minket. De tényleg jó lenne már a végére járni. Senki nem tud semmit hogy ez mi lehet...

Pont.én írta...

Kata, annyira sajnálom! És szívem mélyéről megértelek! Nálunk is három hete folyamatosan taknyos a csaj. Hol jobban, hol kevésbé... Jöhetne már a tavasz! De nálunk egész délelőtt havazott!

SKata írta...

Anikó,azt hittem,már Ti túl vagytok rajta...:-((!Most a Hurutoldó gyógyteakeveréket próbáljuk ki,amit Herbáriában lehet pl. venni.Kíváncsi leszek!!!

SKata írta...

Csilla...ne is,mondd,rosszul vagyok a hó gondolatára is már:-)!
Milyen vírus ez már...monnyon le:-)!!!Helyette szavazzuk meg a Tavaszt!!!

Lina írta...

Szegénykék, tényleg régóta betegeskedtek, remélem, a beígért tavaszi szép idő jó hatással lesz rátok :)