2010. április 3., szombat

Általában...


...nem szoktam itt a blogon ilyen hírekkel foglalkozni,és Húsvét előtt egy nappal ez nem is ideális téma,de olyan szinten megdöbbentem,ahogy bekapcsoltam a gépet ma reggel,hogy muszáj leírnom!
Szóval,mostanában ismét eléggé kedvelem Liptai Claudiát,a táppénzek miatt többet láttam tv-ben és nagyon tetszik,hogy "visszavett" az "arcából",hogy próbál talpra állni a válásból,ahogy a Lányát rendezi,na és ahogy lefogyott,akárki akármit mond,szépek a Playboy-os képei is (nem vettem meg,letöltöttem őket:-D) és drukkoltam,hogy összejöjjön Neki a szerelem Daróczi Dáviddal,a volt kormányszóvivővel.
Erre mit olvasok,ahogy feljön a Startlap?
Daróczi az éjjel meghalt,feltehetőleg öngyilkos lett...nem is értem,bár Őt nem tanulmányoztam semennyire sem,és most majd biztos jönnek a szemét találgatások,meg a különféle hírek,hogy vajon milyen botrányba keveredhetett,amíg idáig jutott,de én jelen pillanatban csak azt látom az egészből,hogy egy fiatal Nő elveszítette a Szerelmét...mit élhet át most Szegény...!!!
R. I. P.



glitter-graphics.com

3 megjegyzés:

Lina írta...

Nekem is éppen ez járt ma délelőtt az eszemben. Én Daróczi Dávidot kedveltem,szimpatikus volt, és el sem tudom képzelni, mi vezethette erre. Persze, tudom, ezt nem is érti az, akinek nem fordult meg a fejében az önpusztítás gondolata. Sajnálom, nagyon...

Renáta baba írta...

Nem hiszem el...... :((((
Ez komoly??????? (Persze tudom nem viccnek szántad!)

Pont.én írta...

Kata, és az sem elhanyagolható kérdés, hogy mindezt a barátja lakásán tette, legalábbis azt olvastam... Sajnálom, nyugodjon békében.