2010. április 28., szerda

Tegnap reggel...


...ismét Pécsen voltunk,a szokásos 3 havonkénti epilepszia-kontrollon.Ezúttal "már" másodszorra sikerült a vérvétel,igaz,vénát most sem találtak,így Nórikánk csuklóján levő ütőeret szúrták meg:-(!Nagyon sírt persze és csúnya is lett a kis csuklója.Időnként benézett egy férfi Doki a vizsgálóba,ahol a Gyerekemben forgatták a tűt ketten,és kedélyesen beszólogatott:"Na mi van,nagyon fáj?"Én is legszívesebben "beszóltam" volna Neki,hogy
1.ha már segíteni nem tud/akar,ne itt tátsa a száját
2.síró gyerekkel nem gúnyoskodunk,mert felbőszült Anya esetleg megmondja a magáét.
Beszélgettünk kicsit a Csábi doktornővel is a vérvétel után és fél 9-kor már úton is voltunk haza,és az ovi-bölcsi-dolgozóhelyek felé.

Mostanában minden reggel hisztizik egy sort a Nórika,pedig elég idő van mindenre,nem kapkodunk,nem siettetem,nincs idegeskedés,mégis.Ez nagyon fárasztó,utálok sírva-veszekedve-korholva elindulni itthonról.Ő is utálja,mert mondja is utána,hogy "soja többet nem hisztizet" és ilyenkor majd' megzabálom:-).

Mikor visszavittem kontrollra múlt hét pénteken,épp helyettesítés volt,jót beszélgettem (vagy 10percet....saját Dokinknál ennyi idő alatt haza is érünk:-D) a Doktornővel,aki azt mondta,hogy szerinte a ház az oka,hogy ennyit beteg a Nórika,hiszen penészesek a lakások-nálunk "csak" néhány sarok és azok a ruhák,amik a falhoz érnek a szekrényben,de máshol sokkal durvább a helyzet.
Állítása szerint sok állandóan beteg gyereke lakik itt.
Hát szuper...csodálatos!!!Mi rengeteget szellőztetünk télen-nyáron,meg vettünk Szavo-t,azzal tüntetjük el a penészes foltokat,de meg kell mondanom,nagyon várom már emiatt is,hogy végre elköltözhessünk!!!Dokinő szerint meg fogunk lepődni,mennyivel kevesebbet lesz majd akkor beteg a Nórikánk...de én mondtam,hogy sosem fog igazából kiderülni,mert úgyis az lesz az általános vélekedés,hogy "kinőtte".Szóval erről ennyit!
Július végén fog lejárni az előtakarékosságunk (lassan 5 éve lakunk itt),3 hónap a kiutalási idő és akkor ha minden igaz,már idén saját lakást fogunk nézni-keresni-venni!!!
Izgi lesz nagyon!!!!Már alig várjuk...ja,ezt már írtam:-)!


glitter-graphics.com

2 megjegyzés:

PAMIS Takarító Kft. írta...

Hááát igen, a penész sok mindent tud okozni sajnos.
Sok sikert az új lakáshoz.

Babi néni írta...

Szegény kislány! :o( Micsoda kutyaütő dilettánsok szadizták...

A penészre én is allergiás vagyok, ezért utálom a görög apartmanokat, mert majd megfulladok bennük és hiába kérsz cserét, az is penészes. :o(