2011. január 18., kedd

Szívás...és az ígért képek :-)

A képek közvetlenül a költözés után készültek,kissé szerájos még rajtuk minden,majd csinálok RENDes :-) fotókat is!
Fa díszítés 1.
Fa díszítés 2.
Kééész :-)
Karácsonyi ajándék 1.
Karácsonyi ajándék 2.
Karácsonyi ajándék 3.
Karácsonyi ajándék 4.
A Télapóval
Nórika Apával és Gyurcival :-)
Nappali 1.
Nappali 2.
Nappali 3.
Lacipapával :-)
Nóri ágya 1.
Nóri ágya 2.
A konyhánk 1.
A konyhánk 2.
Ez is rajtam lesz síeléskor :-D
Januári szivárvány
Czirával...a Fát is meg kell locsolni :-)
Annyira tele volt az orrocskája tegnap délután már a Nórinak,hogy hiába nagyon ügyes,nem tudta kifújni teljesen,így porszívózzuk újra...az a tuti,féltem a fülecskéjét.Sajnos este felsírt,mikor a bal orrát szívtuk és az arcüregéhez kapta a kezét.Mivel a köptető mostanra már nagyon jól felszakítja a köhögését,remélem,hogy "csak" annyi,hogy az arcüregéből is jött ki váladék és az fájhatott,és nem arcüreggyulladás.Mindenesetre figyelem játék közben,hogy mikor lehajol,nem fájdítja-e.Emlékeim szerint,mikor arcüreggyulladásom volt,ilyenkor mindig nagyon feszült-fájt az arcom és a fejem.Egyelőre ennek semmi nyoma,most is épp az ágyon fekszik,fejjel lefelé lógva félig,és "horgászolósat" játszik;nem úgy néz ki,mint akinek fájdalmai vannak :-)!Nagyon jól aludt az éjjel,csak egyszer köhögött,akkor sem sokáig.Majdnem nyolc óra volt,mire felébredt és kérte a kakaóját,máskor azért ezen már fél7 körül túl vagyunk.A téli szünetre annyira elfáradt már Szegénykém,hogy voltak napok,mikor nemhogy 9kor,de 10kor is alig ébredtünk fel :-)!Igazi csoda volt!7körül kakaózott,aztán szó nélkül az oldalára fordult és boldogan szuszogott tovább mellettem.Bár egyszer rám szólt,mikor kicsit náthás voltam és hát valószínűleg horkolhattam (pirul),mert azt mondta: "Légyszi ne csináld,ez már nem bírom tovább!" :-DDDDD

Slusszpoénként most lila a szája,mert vasárnapra kijött valami hólyag az ajkán,ami sem nem herpesz,sem nem afta.A Bölcsiorvos volt pont az ügyeletes,mikor lementünk megmutatni,nem tudta megmondani,mi ez,nem fertőző,mert máshol a szájában nem jött ki,ecseteljük szorgalmasan...lilaliba :-D.

Elképzelni sem akarom,mit élhettek át a menekülő Fiatalok és AZ a három Lány a West Balkánban szombat este.Mi akkor épp vígan nevetgéltünk a Barátainkkal.Annyit tudok,hogy voltam már hasonló helyzetben...akkor a fal mellé húzódtam és megvártam,míg a tömeg java elmegy mellettem és mikor ritkult az emberár,mentem én is tovább.Bár akkor nem volt kiabálás,hogy "tűz,késelés,stb",de gyerekként is nagyon félelmetes volt,hogy ennyire ész nélkül mentek az emberek.
Nem a legszebb módja a halálnak :-(((...
Nyugodjanak békében,részvétem a Családjuknak! :'-(((

glitter-graphics.com

2 megjegyzés:

Anikó írta...

SZia!
Nahát wiiiiii!:-))))
fekete!!! naggyon szép!!!
Most néztem karácsonykor kihozták a pirosat is, bár ahhoz Super Mario programot adnak... hááát a sport resorttal sztem jobban jártatok, nagyon tuti kis program...
Nagggyon szép a lakás!!! Nagyon sok boldogságot kívánok hozzá!!!!
Az ikejás szék is ismerős!!! Képzeld mi is vettünk egyet karácsonyra nekem, tudod azt amiből nem nagyon akaródzott kiszállnom amikor arra jártunk. Olyan hintaszék féle.
Ja, a konyhabútor színe nagyon-nagyon tetszik!!!! És a csempe is nagyon szépen mutat!! Látom van mosogatógép is, hát az a házasság megmentője egy családban:-)))ha az van már nagy baj nem lehet!!!!:-)))))
Sok puszi!!! Nórikának jobbulást!!!!

Névtelen írta...

Sziasztok!Szépek vagytok,mint mindig!Gyógyuljatok meg mihamarabb!Puszi!Bogi