2007. október 23., kedd

Esiiiiik!

Esett tegnap.Éjjel.Ma reggel.Egész délelőtt.Mindjárt dél van és csak szakad és szakad...és hideg is van.Jöhet az ősz meg a tél,csak ne esne folyton ez a nyálkás eső!Esett volna a nyáron,amikor értek volna,de helyette összetöppedtek a szőlőszemek a szárazságtól a sz.-i borvidéken!
Na mindegy,már olyan vagyok,mint az angolok (tisztelet a kivételnek).Minden bejegyzést az esővel kezdem.
Ma délelőtt nem voltunk sétálni.Tegnap még épphogy csak szemerkélt,akkor kitoltunk a Gáborral meg a Nórikával a T.-ba,mert rizskoch-ot akartam sütni a bableveshez és venni kellett hozzá ezt-azt.Rekordidő alatt hazaértünk.Még szerencse,hogy meggyógyult mostanra mindkét lézerműtött lábujjam (potom 22ezerHUF-nál tartunk!) és tudok rendes cipőt húzni.Eddig szerencsém volt,elég hosszan el lehetett lavírozni papucsban,de most már kell a rendes bakancs.A héten a Gábornak is megrendeljük a bakancsot,ezer éve ugyanazt használta,megérdemel egy újat.
Kicsit elkalandoztam... szóval ma itthon vagyunk mindhárman.Elég jól elvagyunk,de a Nóri kiborult kicsit 11után,mert nem értette,miért nem megyünk már sétálni,ahogy szoktunk.Azóta megivott "ijedtében" egy egész üveg teát,attól megnyugodott,mert aludni azt aztán csak ebéd után hajlandó a kis ravasz!
Végülis úgyis csak "unatkoztunk" volna egész eddig,így legalább elfoglaljuk magunkat,amíg Őt szórakoztatjuk folyamatosan.Most lelkesen gyűr egy nájlonzacskót,kifogyhatatlan örömök tárháza ez mostanában.Ha már semmi nem "segít",a zacsira bizton számíthatunk(csak nehogy a fejére húzza,nem merném egyedül hagyni ilyenkor)!Az a kedvenc mozdulatsora,hogy gyűri-zörgeti,aztán mindkét kezével a feje fölé emeli,az egyikkel elengedi,másikkal előre hozza az arcához és kezdi elölről a körzést...hű de izgi!Közben hallatszik mintegy aláfestésként a Szomszéd üvöltése.De jó,remélem addig befejezik a verekedést is,amíg le nem rakjuk a Nórit és akkor már ellehetnek csendben.Meg mi is.
Szerencsére főzni ma nem kell,mert annyi kaját kaptunk Anyuéktól tegnap,hogy ma és holnap is elég lesz.
Ági is most telefonált,kérünk-e tejfölös gombócot,hmmmm,nyamiiii...de sajna tegnapelőtt én is főztem egy jó adagot,még maradt belőle, Gábor ezt is csak nézegeti,szóval nem kértünk.
Remélem délutánra legalábbis eláll az eső és akkor kimehetünk kicsit,meg Hozzájuk is fel kéne ugrani.
Jaj,asszem még nem is írtam,hogy a Karcsinak megérkezett az új autója,gyönyörű bíborvörös metál S.!!!Már nagyon vártuk,jó sokat gondolkodott rajta,persze gondolom inkább az anyagiak miatt,nem azért,mert nem akarta.És most jön a poén:ODAADJÁK NEKÜNK A Z.-T!!!!!!!!!!!!!
Annyira örülünk,lesz saját autónk,ráadásul a Karcsi volt az első tulajdonos,nagyon vigyázott rá,szóval szuper kis járgány!Felajánlották,hogy nem íratják át a Gábor nevére,így a benzinen kívül Ők fizetnek továbbra is mindent,így kedvezőbb a biztosítás is és talán fenn tudjuk majd tartani!Csak lenne már május,akkor könnyebb lesz minden!
Most megyek teregetni,ebédeltetni,ilyesmik.

Nincsenek megjegyzések: