2007. október 1., hétfő

Ismer minket,mint a rosszpénzt!

Hát igen,mindenki csak arról beszél,milyen jó,mikor már annyira ismered a gyereked,hogy tudod,minden kis grimasz,nyösszenés mit jelent.De arról senki se tesz említést,milyen meghökkentő,mikor a 6hónapos csecsemődön látod:tudja,mit fogsz csinálni mindjárt!Vicces kis helyzetek adódnak ebből!
Aki ismer,tudja,hogy ha orrot fújok,akkor fújom is,nemcsak finomkodok.Na,ha a Nóri látja,hogy a pzs az orrom előtt van,már húzza is össze a szemecskéit,úgy várja a nemszeretem-trombitálást.Ha Ő köhög,vagy prüszköl,kis hamis nézéssel vegyíti,így provokálja a "hapci-hapci",vagy a "kucc-kucc" hozzászólásunkat.Ezen mindig nagyot nevet.
Vagy mikor a body-t húzom át a fején,már jókor összeszorítja a szemét.Tudom,mert időnként megvicceljük,nem is veszem le,csak úgy csinálok.Mókás arcot vág,mikor rájön a turpisságra.
Tudja,hogy délben csak el kell fordítania a fejét a cicitől,és jön is a főzelék,ilyenkor kezével-lábával repdes örömében.Szóval poénos az élet!
Ma sugárban kibukta a tízóraiját,a szokásos gyümölcsöt kapta,semmi újat.Remélem,nem lesz beteg,csak sok levegőt nyelt.Mondjuk az ebédnél nem úgy viselkedett,mint aki étvágytalan lenne,szopizott is,meg benyomott egy fél üveg finomfőzeléket csirkehússal,hozzá kb.fél üveg teát...kutya baja tehát,most alszik,mint a bunda!
Vettünk eggyel nagyobb méretű pelust,mert már kicsivel 7kg felett van a "kis" Lányunk.Visszatértünk L.-ról P.-re,meglepődtem,mert ezen a méreten már rugalmas rész is van és sokkal puhább és kevésbé batyusabb,mint a L.!Nem is vág be a kis huskó combjainál!Maradunk ennél!
Ma vagyunk 3évesek a Gáborral!Azaz ma 3 éve ismertük meg egymást,lásd korábbi bejegyzést!Nem ünneplünk,mert a házassági évfordulót tartjuk csak.Milyen durva..."csak" 3év,és mennyi minden történt!

Nincsenek megjegyzések: