2007. október 29., hétfő

Összefoglaló

Nóribaba megint sokat ügyesedett!
Mosolyog mindenkire,de a legkülönlegesebbeket nekünk villantja.
Jól elvan mindenki karjában,de akkor derül fel csak igazán a kis arca,ha az Apját vagy engem meglát.
Jó érzés figyelni Őket,mikor a Gábor megjön a munkából és először találkoznak a nap folyamán,látszik mennyire megörülnek egymásnak.
Még mindig nem forog,de az oldalára már igen,és nagyon szereti,ha rövid időre felültetjük vagy állhat.Elég hosszú ideig bírja már lábrogyadozás nélkül és látni kéne,milyen büszkén nézelődik olyankor.Mintha mondaná:Látjátok,"feleim"?!
Egyébként rengeteget gagyog,ügyesen fog,nyúl,átvesz egyik kezéből a másikba.Egy tanulmány az arca,mindig látszik,mit szeretne!Ha meglátja a tányérját a kezünkben,izgatottan pampogni kezd a kis csőrével,mint egy halacska.Ha forró az étele,nem is merem behozni,mert ha meglátja és nem kapja meg a tartalmát,lecsempül a szájacskája.Még mindig kétszer szopik,hajnali fél6 körül és este nyolc körül,lefekvés előtt.
Kicsit tartottunk az óraállítástól,de csak a hajnali szopinál volt Neki furcsa,azt ugyanis eltoltam egy órával kb.,de egyébként nem zavarodott össze,ugyanolyan a napirendje,mint eddig.
Mióta ilyen sötétes van délután és hideg,meg esőszitálós,úgy vettük észre,nem szívesen veszi az esti sétát.Magyarán:utálja.Nem is baj,itthon úgy elvagyunk,mint a befőtt!Annyit játszunk,hogy a fürdésre már tisztára kipirul az arcocskája és folyton dörgöli a szemét,mintha az álmot próbálná kimasszírozni belőle,persze kevés sikerrel,mert a szopiba már belealszik.
Kedvenc játékai:Pisti a kék nyúl,kukucsjáték pelenkával,bármilyen nájlonzacskó,a kezünk ha úgy mozgatjuk mintha pillangó volna.Szereti ha a TV-ben valamilyen piros-bordó színt lát,egyébként nem "néz" TV-t,de ez vonzza a tekintetét.
Annyiban rossz a tél közeledte,hogy este ritkábbna látják a Karcsipapiék,ugyanis az esti séta végén majd' minden este felugrottunk kicsit.De pótoljuk,ahogy tudjuk.Hazafelé már rendszeresen kiveszi a Gábor a kocsijából,mert zokon veszi,hogy eddig karon lehetett a Mamiéknál,most meg csak ott feküdjön?!
Egy este a karomba fogtam,köré húztuk a kabátom két oldalát,fel is cipzároztuk (magzat korában is "belefért",most is még) és úgy hoztam hazáig.Isteni volt!Nagyon élveztük,könnyűnek éreztem,Nórimóri meg boldogan nyalogatta a cipzáram.
Kezdek rácuppanni a hordozóra,vagy még inkább a kendőre.Egy kedves ismerősöm blogján (www.zimonyi.hu) találtam egy szuper kendőt,Ők lelkes "slinging" hívők,de állati pénzbe kerül.Németországi a honlap,angol nyelű és euróban kb.40.000HUF lenne az ára!Itthonit is találtunk,6000HUF,de arról nem tudom,milyen minőségű.Ez nagyon fontos,mert meghatározza,könnyű-e megkötni,elég rugalmas-e.Mindegy,még elmélkedem ezen és kérek tanácsot.
Elég rövid volt ez a hétvégénk,mert a Gábor csütörtöki-szombaton dolgozott,este meg kórusbuliban voltunk (Edit-nap) és elég "nehéz" volt a vasárnap,főleg a Férjemuram szenvedett fejfájástól.A Nórimórira az Ági vigyázott,és bár direkt a lelkére kötöttem hogy TV-zzen,olvasson,aludjon,Ő megint takarított.Nagyon jól esett,de kicsit zavar,mert nem várnám el,de látszik,hogy szívesen csinálja!
Új idő szerint hajnali fél2-kor értünk haza,ilyen szuper buliban már rég nem voltunk!A Gábor akkor hazakísérte az Anyukáját,sietett haza Hozzám és már ájultunk is be!

Nincsenek megjegyzések: