2007. december 4., kedd

Buliiiiiiii

Na most aztán tényleg csajos buli van itthon,ketten vagyunk a Lánykámmal!Ugyanis a Zuram este8ig dolgozik,takarítás-nap van az OBI-ban.Igaz,hogy Náluk,a raktárban mindig rend van,de ilyenkor mindenkinek benn kell lennie,aztán zárás után jól gratulál Nekik a Levente,miközben mind néma fohászt mormolnak,hogy végre vége.Majd egy hónap múlva újráznak.
Szóval délután mostam amíg a Nórika aludt,meg tarhonyáshúst főztem(jó kis buli,mi?).Eddig fárasztottuk egymást,most a rattanfotelben héderezik,nemsokára fürdünk,meg ilyesmik.Kíváncsi leszek,fog-e szopizni,mert tegnap este csak vigyorgott,nem volt hajlandó vacsizni.Ivott egy kis teát,aztán kész!Ismét megnyugodtam,hogy az esti tenci már csak az együttlét öröméért van,nem az éhség miatt.Ha túl fáradt addigra,nem kéri.
Ma van az Anyukám névnapja (Borbála),meg is köszöntöttük,de az ilyenkor szokásos ünnepi vacsora halasztódik amíg mind rá nem érünk.
Megjött a karácsonyi "ajándékunk" :villanyszámla (mármint amennyivel túlléptük az általányt egész évben),potom 25e Ft...amúgyis csak a Nórikának akartunk venni ajándékot,ezek után főleg.
Végül csak lezárult a "kilakoltatásos" hercehurca,amiről korábban írtam:kiderült,hogy nemcsak összekeverték a mi papírjainkat valakiével,de ráadásul rosszul is könyvelték!A Nagyfőnök kellett ahhoz,hogy rendbe tegyék!Azért felháborító,hogy valaki eltéveszti harmadszorra is,nem igazán tudom,mit is keres abban a munkakörben!Mindegy,összes csekkünk megvan,aztán nyaljanak sót!

Nincsenek megjegyzések: