2008. január 9., szerda

Apukám

Tegnap megcsináltam a gyakorlatokat oviban-bölcsiben,addig Apukám vigyázott a Nórikára.Pont reggeliztünk,mikor megérkezett,aztán én le is léptem,hagytam Őket kibontakozni.JÓ sokat beszélgettünk a Vezetőnővel,még egy alkalommal vissza kell majd mennem,de szokás szerint rengeteget tanultam Tőle!Annak idején a fősulis gyakorlatokat is itt végeztem,sose fogom elfelejteni az Óvónőket,Katit és Andreát,akik mindenben segítettek és ez azóta se változott,pedig nem is vagyunk kolléganők egy ideje.Na majd két év múlva talán!
Közben itthon nagyon eljátszottak a Szeretteim,de eléggé elálmosodott a Baba,ekkor Apukám nem esett kétségbe,felöltöztette,méghozzá nagyon gondosan,szépen,felszerelkeztek teával és elmentek sétálni!Még sose vitte egyedül,utoljára meg a nyáron voltak együtt babakocsival,de nagyszerűen ment minden,a saroknál már aludt is a Nóri.
Mondjuk annak idején engem is ellátott mikor pont végzős ovis voltam és az Öcsém,Nórika keresztapja született.Még benn voltak a kórházban Anyukámmal,mikor az óvodásbúcsúztató volt.Akkor Apu elrohant a Népművészeti Boltba fehér blúzt venni nekem(akkor még csak ott lehetett kapni normálisat),és még két copfot is csinált nekem,igaz,az óvónénik jót derültek,mikor megláttak és újrafésültek,de mindent megtett az Ügy érdekében!
Nagyon örülök,hogy megint ilyen jó a viszony köztünk,hiszen az elmúlt években kicsit eltávolodtunk egymástól.Nem igazán tetszett Nekik az előző kapcsolatom-érthető okokból,csak akkor azt én még nem tudtam-,de mostanra helyreállt a béke!Újra engedi,hogy megpusziljam,pedig akkor meg elhúzódott kicsit.Nem voltunk rosszban,de ilyen jóban se!És nem szólt sose egy rossz szót se,hagyta,hadd éljem az életem,ahogy tudom.De azért utólag elmondta a véleményét és én nagyon szégyellem magam,hogy nem vettem előbb észre sok mindent!
Nademindegyis,már vége és újra boldog vagyok és remélem,a Többiek is!
Nórika kicsit náthás,remélem,nem lesz rosszabb.Aludni tud rendesen és porszívózni is csak reggel kell.
Jajjaj,Nórika,ha még egy kicsit hajlandó lennél szopizni,megúsznánk a telet betegségek nélkül!De ez csak néma fohász,mert este megiszik kb.20-30g tápot-ekkorra jön rá,hogy ez nem is tea-,és részéről befejezve!Hajnalban nyöszörög hogy szomjas,de akkor is csak a teát fogadja el!Még jó,hogy jóformán cukor nélkül csináljuk,különben a szép kis egérke-fogainak annyi lenne már most!
Nem tudom,ki ilyen makacs ebben a Családban!Aki nem ismer minket,annak sorolom:Apukája,Anyukája,Lackókery,Karcsipapi,Ágimami,Rencsi...
elég is ennyi,nem?

3 megjegyzés:

Ewus írta...

Örülök, hogy jól telet a gyakorlat:)
Nórika egy tünemény:) A szopi miatt ne idegeskedj! Gréti csak 8 hónapig cicizett! Egyik napról a másikra nem kellett neki, nagyon bántott a dolog, de nem tudtam semmit tenni:(
Puszik:
Évi és Gréti

Pont.én írta...

Örülök, hogy megnyugtatott a dokitok! Akkor csak így tovább fejlődjetek szépen és ügyesen!

Csenge és Csilla

Anikó írta...

Tök jó, hogy kibékültetek apukáddal (bár én azt se tudtam, hogy ilyen jeges volt a hangulat!) Becsüljétek meg egymást!!! Ja és az üdvözletem küldöm nekik, már régen találkoztunk.