2008. március 17., hétfő

Hétvége

Nagyon szép hétvégénk volt!Tulajdonképpen nem történt semmi különös,csak olyan jól sikerült beosztani időt-energiát.
Mindkét nap fél9-ig aludt a Nórika,ez már önmagában is ajándék!Valamint lekopogom,de már 3 éjszakát átaludt újra nyugalomban,hüppögés nélkül...múlik a kórház mellékhatása.
Szóval szép nyugodtan megreggeliztünk,aztán feltettem az ebédet főni,ami 10-re már kész is lett,így miénk volt a nap!Szombaton a Gábor egyik kedvence volt:párolt marha,gyümölcsszósz és pirított dara(óóóó,boldog menzás-kor!),vasárnap meg brassóinak indult,de mikor kész lett a husi,annyira gyros-szerűnek láttam,hogy ki is mentünk a Tecsóba pitát,meg uborkát,meg joghurtot meg tzatziki-port venni.Isteni lett!És milyen fokhagymás...utólag már nem volt olyan örömteljes,égett a gyomrom.
Szóval (már megint) sokat játszottunk,sétáltunk a Sétáló utcában.Nórika úgy szedi a kis tappancsait,majd megszakad.Totál kifárad,rogyadoznak a lábacskái,de még mindig hisztizve követeli,hogy tegyük csak le.Egy kis kuoricás Puki meg tea azért gyorsan megvígasztalta.Még mindig a Mecsek Bébiteát issza,semmi mást.Illetve,ha pohárból kínáljuk a "mást" (Kubu,gyümölcslé) akkor pár kortyot megiszik.Nem szereti az édeset,a teát is úgy ízesítem,hogy 1literhez két filter,3teáskanál cukor és egy korty citromlé.3hónapos korától issza,ez szüntette meg a hasfájását és nem tudja megunni.Nem is baj!
Vasárnap este felmentünk a Borimamiékhoz,ott is vacsiztunk,a Nórika meg toál kiélte magát a Mamiékon,kapnak majd új derekat Karácsonyra!Illetve Apukámon nem tudta annyira kiélni sétálgatós "vad vágyait",mert a Dédinél volt két napon át,a szőlőt metszette (ahol a Nagyapám kevés és nem túl jó bora termett,emlékeztek az álomra?) és nagyon el volt fáradva,mikor végre hazaért,Ő "csak" dajkálta az Uncsit.Hazahozta a sonkát is a füstről....nem tudom,közeleg a Húsvééééééét??????????
Valamint üdvözlöm Olvasóink egyre népesebb Táborában Zümit is!így utólag kérve engedélyt,hogy belinkeltem a blogját!

8 megjegyzés:

Ewus írta...

Kicsi Tündérke! Nagyon ügyes! Gréti is gyógynövényteét iszik, alig édesítve:)
Pusza Nektek.....

Elf Butcher írta...

Hello! Az engedélyt megadom! :o)

SKata írta...

Zümi!Mély megnyugvással tölt el a tudat:))),köszönöm:)!

Ewus írta...

Sziasztok Kata és Nórika (na jó meg Gábor is)!
Kérdeztétek Gréti nyakláncát! Egy éves kora óta van rajta. Borostyánkő. Népgyógyászatban használatos. Immunerősítő és fajdalomcsillapító hatása van (azt mondják) Végülis ha jól meggondoljuk, Gréti egész télen még csak náthás se volt! A fogzási fajdalmakra is jó (állítólag) Nekünk bejött! Hogy most az erős kis szervezetének köszönheti, vagy ennek ki tudja:)? Pedig nálunk a 3 nagytesó hordja ám haza a bacikat a suliból!:D
Szóval lassan 1 éve viseli és nem engedi levenni! Kimodottan kisgyerekeknek készül;) sőőőt babáknak:)
Puszilunk benneteket:)


bocsi, kicsit szómenésem volt:)

Pont.én írta...

Hát, anyáéknak még nem sikerült ilyen jól beidőzíteni a hétvégét.... Talán mert nem hagytam!
Puszi
Csenge

SKata írta...

Grétikém,és Ewus:),köszi az infót!!!Érdekelne mnket is a dolog,hol lehet ilyenhez hozzájutni?És minél bővebben írsz,annál jobb:)))!

SKata írta...

Csengebaba,ez nálunk se volt mindig így:)))!Konkrétan ez talán csak a 2. alkalom,pedig Nórika mindjárt 1 éves:)!

Ewus írta...

Drága Kata!
Mi innen rendeltük anno! Itt minden le van írva róla!
www.babacsoda.hu
http://babacsoda.hu/component/page,shop.browse/category_id,36/option,com_virtuemart/Itemid,26/

Puszilunk!