2008. április 26., szombat

Hinta-palinta

Ma délután mentünk vissza a Dokibácsinkhoz.Hiába ebédeltünk korábban és tettem le aludni már időben a Nócást,mégis úgy kellett ébresztenem.Ilyen még nem volt,mióta világ a világ,de jókedvű volt a Kislányunk.
A jó hír az,hogy szinte teljesen meggyógyult,már "csak" a köhögéssel kell elbánnunk.
A rossz hír pedig....nos,hát...asztmás a Nórika!Éreztem,hogy ez lesz a vége,de így hallani sokkal rosszabb volt.Igazából szerencsére enyhe változat,tehát (eddig legalábbis) gyorsan reagált a gyógyszerekre,de mostantól mindig magunkkal kell vinnünk mindenhova a spréket,mert bármilyen kis enyhe vírusfertőzésből hasonló fulladás válhat.
Van még egy jó hír is:akár ki is nőheti,de tavasszal és ősszel ki fog jönni.
Doki után elsétáltunk a Gábor munkahelyére és együtt jöttünk haza.Gyors uzsonna után játszira mentünk,sokkal jobb volt,mint a Sétálóutca,alább láthatjátok,mennyire élvezte!Ma kicsit kevesebbet hagytuk sétálni gyalog a Kicsit,mert akkor nagyon köhögött.
Ja,és tettem fel új számokat is!!!




8 megjegyzés:

Ewus írta...

Ne keseredjetek el az asztma miatt nem a világvége! Nálunk Lívinek van a mai napig és ha rendszeresen szedi (tavasztól.őszig) a gyógyikat, észre sem veszi:)
Alexnek meg "kisdedkori" asztmája volt és 5 éves korára "kinőtte"!
Puszilunk......

SKata írta...

Ewus,de jó,hogy itt voltál:)!Köszönöm!!!!

Anikó írta...

Szia!
Saját tapasztalat: én is asztmás voltam gyerekkoromban, és hát nem egy élmény, de kinőttem. Még a sport is megy mellette, sőt nagyon fontos, mert erősödik a tüdő (az úszást szokták javasolni).

SKata írta...

Köszi Anikó a bíztatást:)!Járunk babaúszásra:)))!Illetve 1szer már voltunk!

márta írta...

Nahát, szegény kis bogár, de sajnálom...Nekem nincs az asztmával tapasztalatom, de az előttem szólókhoz hasonlóan én is bíztatlak! :)

SKata írta...

Márta,tudtam,hogy Rád számíthatok:))))))!

SKata írta...

Sziszi írja,hogy nem tud beszállni a kommentelésbe...most kipróbálom:)!

Pont.én írta...

Kata! Nálunk a Parajdi sóbányát ajánlják asztma terápiára. Nagyon hatásos. Enyhe formák esetén akár 1-2 hét sóterápia is segít. Gabidok a Mamaneten pedig ezt ajánlotta: http://www.arec.hu/ Talán érdemes utánanézni. Szurkolunk, hogy kinője Nórika!
Csilla