2008. április 21., hétfő

Vasárnap

Délelőtt kimentünk Anyukámékhoz a szőlőbe.Isteni idő volt,hihetetlen meleg.Jöttünk-mentünk,intézkedtünk (tudjátok,ez kire vonatkozik?!),halászlé volt az ebéd,a Gábor kedvence.Mindketten megégtünk kicsit,még jó,hogy a Nórika ugyan vékonyan volt öltöztetve,de hosszúujjú bodyban volt,meg sapiban,Ő nem lett piros.Mostantól majd megint kell használni a napvédőkrémet,ha kivisszük a szabadba.Kinn is aludt kicsit,meg mikor hazaértünk,keresztbefordulva beájult az ágyunk közepén is.Kicsit melléheveredtünk,nagyon jó volt hallani a szuszogását.Hamarosan felébredt,uzsizott vajas kalácsot és kicsit bevittük a Sétálóba.......mily meglepő,sétálni!
Este vacsizott,fürdött,fejét a vállamra hajtotta,ahogy bevittem,még nevetgéltünk is kicsit,mi csajok,aztán egy hang nélkül elaludt.
És akkor éjjel megint felsírt!!!!Megint,mert úgy egy hete minden éjjel.Van,mikor többször is.Ilyenkor inni akart,vagy elkeverte a Zsirit,de most láthatóan semmi se volt,csak zokogott szívettépően!Ki is vettem,megszeretgettem,majd ott maradtam még kb. negyed órát,énekelgettem,míg viszaaludt.Semmi gond se volt reggelig.
Olvastam,hogy ebben a korban ez gyakori lehet,a járás,meg a fejlődés olyan idegrendszeri megterheléssel jár,amit így tudnak levezetni.Vagy valami ilyesmi.Meg szerintem mostmár annyi élmény éri,álmodhat is,akár rosszat is.
Nem tudom,szeretjük nagyon és akkor hátha ez elmúlik egyszercsak.
Új fogacska is megindult,a 8.!Legalábbis ezt lehet látni,a többit nem engedi,kidugja a nyelvét,ha vizsgálódni akarok a szájában.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát nagyon beindult nálatok az élet,ami a mozgást illeti....
tetszett az ép elméjű kismamád:)

Névtelen írta...

De jó is az a szőlő...
a napocskával sajnos tényleg vigyázni kell.
Én is összefüggésbe hoztam az éjszakai felsírásokat a mozgásfjlődéssel,van mikor fog is állt a háttérben...
kis drágák:)

SKata írta...

Ilgya,köszi a megerősítést:)!!!!!Kicsit meg is van fázva,az is lehet!Állítólag,ha már megy eléggé a járás és "megkopott" a varázsa,nem fog sírni!