2008. május 23., péntek

Aloe

A tegnapi napon elkezdtük adni a Nórikának az Aloe Gélt és a Kids vitamint.Tettük mindezt azért,mert ismerős ajánlotta,akinek asztmás volt a gyereke és Náluk nagyon bevált.
Az eddigi "menetrend" a következőképpen szokott alakulni:nátha-köhögés-orrdugulás-fulladás.Mindez egy napon és a következő éjszakán szokott kialakulni.
Most viszont:tegnapelőtt kicsit náthás volt-tegnap köhögött és éjjel bedugult az orra-és kész!Semmi fulladás,kopp-kopp!!!Elég rosszul aludt az éjjel,de szerencsére iszik sokat,ami az eddigiekre nem volt jellemző,legalábbis az első 1,5 napra.
Nagyon remélem,hogy be fog válni,mert minél kisebb a Gyerek,annál rosszabbat tesznek Neki a fulladásos rohamok,ezért kell őket,ha lehet,megelőzni.Ezért a Flixotide-sprét folyamatosan adjuk,1xnaponta,akkor is,ha tünetmentes.Ez viszont keményen steroid,ami sem az emésztésnek,sem a csontoknak,fogaknak nem tesz jót.Ezért kell valami olyan vitaminkészítmény,ami csökkenti ezeket a mellékhatásokat.Erre az Aloe kiválóan megfelel!


3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ilyen piciknek is lehet adni az Aloe Gélt? Akkor lehet,hogy én is elkezdem adni a Rékának,elkezdett köhgöni és folyik az orra is.Tudtommal ez jó immunerősítő is.

SKata írta...

Ildikó!Igen,igen és igen:))))!Nóri csak teában issza meg,vagy inkább kakaóban,mert hiába csak 1 teáskanál,nagyon undorodik tőle!

Névtelen írta...

Köszönöm szépen!!! Napok óta keresem a hozzászólásom,de béna vagyok:( köszi köszi!!!
akkor hajrá aloe!!!