2008. június 4., szerda

Bogarak

Nem,most kivételesen nem én vagyok bogaras!
Arról szeretnék csak írni,hogy milyen "meglepetés" érte azokat,akik velünk együtt úgy döntöttek,sétálnak egyet a városközponton kívül délután.
Undorító és félelmetes volt egyben,mert szinte elleptek minket valami muslinca-szerű, kicsi,repkedő tetvek,vagy mik!Hemzsegtek körülöttünk!Alig lehetett levegőt venni,meg nézni,meg mindent!Ha megálltunk egy pillanatra,szabályosan megtámadtak minket,még az a szerencse,hogy nem csípnek.Győztünk fújtatni,hogy ne másszanak bele az orrunkba,meg hajtani a kicsi Nórikáról.Boldogan leptek be mindent,amit értek.Érdekes módon a fák alatt "biztonságban" voltunk,de így is tele volt a hajunk-ruhánk a dögökkel.Ilyesmire emlékszem tavaly nyárról is,de akkor nem volt ilyen rossz a helyzet!
Nem értem,hogy miért nem permeteznek a városban,vagy nem tudom,mit lehetne csinálni,de így a délutáni sétának lőttek!Azt hallottam a muslincáról,hogy csak nagyon rövid ideig él,reménykedem a közeli rokonságban az én kis "kedvenceimmel"!
Délelőtt vérvételen voltunk a Nórival,allergiavizsgálat céljából,meg reménykedem,hogy kizáródik az asztma lehetősége.Kíváncsi leszek mi lesz az eredmény,mert nagyjából ilyesmit kaptam meg a Doktornőtől,hogy ne örüljek,ha negatív lesz,mert ilyen kicsi korban sokszor van fals negatív eredmény!Azért köszi!
Annyira örültem,hogy elsőre találtak vénát a Kicsi kézfején és nem böködték össze-visza próbálkozás céljából,hogy elfelejtettem megkérdezni,mikre néznek rá ilyenkor.Gondolom tej-liszt tutira.
Most már mindegy,kb. 2hét és lesz eredmény.Persze majd megírom,jó?!


6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezzekről a bogarakről a cserebogár invázió jut eszembe....Pár éve volt...Istenem ha rá gondolok ráz a hideg.

SKata írta...

Huh,ne is mondd,Kriszta!A légynél nagyobb méretű bogaraktól olyan szinten irtózom,hogy szó szerint feláll a szőröm és hányingerem lesz-Fóbia:(?
Nórika meg boldogan hozza-viszi:)brrrrr

Ewus írta...

Ne aggódj a vérvizsgálat miatt! Nálunk is volt, anno írtam is neked Alex aszmája miatt! Nekünk azt mondta a dokink, hogy közel 300 féle allergén anyagot ki tudnak szűrni, de sajnos nem mindig pontos az eredmény! Mert lehet, hogy most negatív az eredmény xy dologra és később kiderül, hogy mégis allergiás rá....

Puszilunk Titeket.....

Renáta baba írta...

Sajnálom,hogy a bogarak elrontották a sétát!Nincs ennél rosszabb!
Drukkolok,hogy a vérvizsgálat eredménye legyen jó!

SKata írta...

Ah,Ewus,tudom,emlékszem:(!Esetleg,ha van időd,priviben megírhatnád,hogy Alexnek az asztma kapcsán milyen vizsgálatokat kellett "túlélni"!Megköszönném!!!!
caterina.cornaro@freemail.hu

SKata írta...

Kicsi Reni,köszönjük,ránkfér:))))))!