2008. július 10., csütörtök

Fürdés

Nórika nagyon szeret fürdeni!Tó,vagy fürdőkád,egyre megy,csak ne legyen hideg.
Majdnem minden este együtt pancsizunk,fújjuk a buborékokat,csapkodjuk a vizet és ilyenek.
Tegnap annyira jó dolog történt:mindig érdeklődve figyeli,ahogy mosakszom és ezek szerint sikerült elraktároznia a látottakat,mert két kis csepp kezével megmosta az arcomat!!!Belemártotta őket a vízbe,majd simogatta az arcom és ezt csomószor megismételte!Nagyon megható érzés volt,utána megölelgettem és dicsértem,Ő meg boldogan bújt hozzám.
Ez volt az első,amolyan igazi "szeretet-megnyilvánulása" felém,ami spontán történt,mindenféle előzmény nélkül.
A Gábor is meghatottan nézte,fel is vette gyorsan az eseményeket,de ugye mivel nem pólóban fürdünk,ezt sajna Ti most nem fogjátok látni,legyen elég a szavam,hogy megtörtént,hehe.
Egyébként mostanában rászokott a Kicsinyünk a pusziosztásra!Elsősorban kérésre adja,de időnként Ő sem bír az érzelmeivel és ilyenkor mindig jól meglepődik,aki kapja!
Ezekben a hetekben nagyon jókat alszik(lekopogom)!Este fél9-től egyhuzamban úgy hajnali5-ig,aztán teázás után még 8-ig,fél9-ig,bár van,hogy nem kér inni.Délután meg 2,5-3órát is szundikál!És milyen boldogan ébred!
Nem tudom,hogy van-e összefüggés,de mióta "rendes" kaját eszik,nagyjából,amit mi,azóta nyugodtabban alszik.Myspace Page Dividers
Myspace Comments

2 megjegyzés:

kriszta80 írta...

Zsófikám is imád pancsizniés puszikat is osztogat de ö neki nincs ilyen jó alvókája.....szóval irigykedem!!!!!!!

ilgya írta...

elhisszük:):):)és el is képzeljük,hogy milyen aranyos.....nagyon megható dolgok ezek:)

hogy van- e összefüggés az alvás és a kaja között??hát elvileg lehet,mi nem tapasztaltuk:)