2008. szeptember 4., csütörtök

Nahát....,

...ez már nem kibírás,egyesek milyen türelmetlenek :-)!!!!!Minden OK,jól vagyunk,de holnapra lesznek új fejlemények munka ügyben és annak örülni fogunk nagyon,de amíg nem tudok biztosat,addig nem akarok írni(tudjátok,a medve meg a bőre)!De holnap ígérem,megtudtok mindent:-)!
Most csak annyit,hogy Nórika ahányszor elmegy a tükör előtt,mindig ad egy szabályos,cuppanós puszit a "Babának" és nagyot nevet hozzá!
Tegnap este jó 1,5 órát vezettem,persze városon kívül és csak a rutin dolgokat gyaokoroltuk az "oktatómmal",aki a Gyurci volt,de nagyon jól ment és hát zongorázni lehet a különbséget a Zastavánk,meg az Ő új Felíciája közt!Így már sokkal könnyebb lesz a miénket is vezetnem.Utána feljöttünk hozzánk és a Férjemmel jól kitárgyaltak,mit,hogyan kell gyakorolnom,milyen hibáim voltak.Ja,és a végén már annyira jól ment azon a cirka 150 (!) méteres szakaszon,hogy kicsit beljebb merészkedhettem a város felé,igazi kanyarokkal és minden,legalább 40-nel repesztettem két egész percig:-) és nagyon büszke voltam magamra!Szóval még pár alkalom és megpróbálkozunk a központban való közlekedéssel.
És köszönöm az aggódást,imádlak Benneteket:-)!




glitter-graphics.com

3 megjegyzés:

ilgya írta...

Hajrá vezetés!! Drukk drukk!!
és anya! a babának tükörben,adj helyettünk is egy nagy puszit!!!!

SKata írta...

Ildikó,gondoltam,hogy örülni fogsz:)!
TükrösBabát összevissza csókolom naponta többször is,de persze átadom a Tiéteket is:D!

Névtelen írta...

Gratula a vezeteshez! En is bele lettem dobva a mely vizbe: szerdan treningen voltam Cardiffban!:))))))) Egyedul! Autopalya meg minden... A tobbit majd levelben. Pussza