2008. október 16., csütörtök

Lépcsőzés

Tegnap délelőtt,mikor levittük a Nórikával a szemetet,feltűnt,hogy már épp csak fogja a kezemet a lépcsőn felfelé menet!Ugyanilyen érzésem volt akkor is,mikor megtanult egyedül járni.
Délután elmentünk Apájával sétálni,meg hintázni és ahogy hazafelé jöttünk,Nórikánk egyszer csak elengedte Apa kezét és felszaladt a lépcsőn,ami mellett pont elmentünk volna!
Rendesen leesett az állunk,gondolhatjátok!Gyorsan előkaptam a telefonomat és fel is vettem,de elég kicsi a "jószág" és este hat körül már nem annyira jók a fényviszonyok,így elég sötétes-homályos lett a felvétel,de azért felismerhető,szóval felteszem ide.
Elég sűrű hétvége lesz,mert ráadásul szombaton munkanap,ez a Gábort érinti,meg iskola is lesz.Remélem,jobban fog sikerülni,mint az első konzultáció!Szombaton előadások után találkozunk a leendő konzulensünkkel és tudunk beszélni szakdolgozat-ügyben.
Valamint még mindig gondolunk Botibabára,aki változatlanul elég rossz állapotban van.Édesanyja tegnap este vigasztalhatatlanul zokogott állítólag,mert egy Doki közölte Vele,hogy még az éjjel meghal a Kisfia.Ekkor jött egy másik Orvos,aki életmentő beavatkozást hajtott végre a Kisfiún.Szóval várjuk onnan is a híreket!





glitter-graphics.com

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Amindenit, milyen ügyes! :)
Megérkezett már Zsiri?