2008. október 15., szerda

Melindának Kisfiáért,Botikáért!

Új Kisbarátnőnk,Lillus blogján találtunk rá Botikára.Sajnos olyan pillanatban,amit a leggonoszabb ellenségemnek sem kívánnék,hát még egy ilyen rokonszenves fiatal Édesanyának és 7 hónapos Kisfiának!
Jobbra,a link listában bárki rákattinthat,aki imával,gyógyító energiával segíteni szeretne!

"Uram, Jézus!

Gyermekem betegágya mellett virrasztok, a fáradságomnál csak az aggodalmam nagyobb. Sosem kételkedem benne, hogy a Te ajándékod ő a mi számunkra, és a világ számára. Elnézem őt, milyen szép így betegen is. Mennyi ígéretet hordoz magában, mennyi nagy lehetőség indul el benne, ami tovább viheti az emberiség fejlődését a hozzád vezető Úton. Most viszont megtorpant , Uram, ez az életerős fejlődés a testében, mert - belátom - ő sem kerülheti el mindannyiunk földi életének kitörölhetetlen vonását, a szenvedést.
Ilyenkor szeretnélek Uram, teljes szívemből megkövetni ős szüleink bűnéért, amely megismertette velünk a szenvedés sötétségét. És talán nem túlzás, Uram de ilyenkor át tudom érezni a kereszted alatt álló, a világ fölött támadt sötétségben sóhajtásodat figyelő Szűzanyád érzéseit, az édesanyáét, aki gyermeke szenvedését kénytelen figyelni. Most én is fürkészem minden hirtelen vett lélegzetét, mozdulatait, hátha kér valamit, hátha mondani akar valamit, vagy csak érezni akarja gondoskodásomat. Uram, a fáradságtól szinte mindenem fáj. Borzasztó lesz így kezdeni a holnapi napot. Vigasztal, hogy az anyaság áldásával e gondok keresztjét is Te adtad, Tőled kell elfogadnom. Felajánlom Uram, kimerültségemet, gyötrődésemet az ő gyógyulásáért, szenvedéseimet az ő szenvedéseinek enyhüléséért. Hallgasd meg érte végzett imádságomat, és adj nekem erőt , hogy a rám bízott nehézségekben megfontoltan és felelősen ki tudjak tartani.

Uram, aki az evangéliumban annyi csodálatos betegség-gyógyulást társz elénk, amellyel Istenfiúiságodat bizonyítottad, valamennyi alkalommal meggyógyítottad a Benned hívő rászorulókat. Hiszek hatalmadban, kérlek gyógyítsd meg gyermekemet, enyhítsd szenvedéseit, és add hogy egészség ajándékáért mielőbb hálát adhassunk és dicsőíthessünk Szent Nevedet, aki élsz és uralkodsz mindörökké:

Ámen"



glitter-graphics.com

1 megjegyzés:

REgi írta...

Köszi Kata, hogy bemásoltad ezt az imát! És hogy felhívtad a figyelmemet a kis Botondra, akinek nagy szüksége van a segítő imára, a szüleivel együtt! Még szerencse, hogy az imának ismeretlenül is van ereje!!! Nem igaz?