2008. december 15., hétfő

Javulgatunk

Ez alkalommal talán elmondhatjuk,hogy nem fulladt a Nórika.Szedi a köptetőt,porszívózzuk a nózikáját és kapja a spréket is.
Étvágya nem valami jó,igazából nagyon hullámzó.Van,amikor két falat után hárít és valóban nem éhes,mert a kedvenc csemegéket is eltolja,máskor meg akkora tányér ételt benyom,hogy csak hüledezünk.Mindegy,ez ellen nem tudunk mit tenni,mert jól néz ki,jó a kedve,sokat ugrál és bugrál,nagyokat alszik még így betegen is,szóval Ő tudja!
Most hétvégén volt a Barátunk temetése.Számításaimat jól áthúzta,hogy a jövő hét helyett ugye most volt a konzultáció Baján,ráadásul szombaton is muszáj volt mennem,mert akkor volt az első szakdoga konzultáció is (második lett volna,de az elsőnek elnéztük az időpontját,szóval elég kellemetlen volt felhívni a Tant és bocsánatot kérni,de nagyon rendes) és ezt ugye sajnos már nem mertem lemondani.
Nahát,ez az "ugye" volt az egyik kedvenc szófordulata a Barátunknak...nagyon hiányzik!!!!! R. I. P.
Gábor elment a temetésre,jól átfagyott Szegényem,ennél rosszabb idő már csak akkor lehetett volna,ha szakad a hó,de így is hideg volt és esett az eső.Nagyon rossz volt külön lenni!Itthon forró fürdővel,teával és öleléssel vártam.
Nórikát még csütörtök este felvittük Anyukámékhoz.Nagyon utáltam ezt,betegen otthagyni,nem akartam,hogy izguljanak,de most nem volt más választásunk.Szerencsére semmi gond sem volt!
A matekvizsgám kettes lett,szóval hoztam a várt eredményt.Igazából lehetett volna jobb is,mert a változatosság kedvéért tudtam,mit kell csinálni,de figyelmetlen voltam,elnéztem egy adatot és csúszott minden...Nademindegyis,megvan,kész!
Most pedig a szakdogás kérdőívek értékelésével múlatom az időt,meg főzök,addig a Nórika és a Gábor átmentek az Ágimamiékhoz.
Apropó!Néhányotoknak,akinek megvan az ímélcíme,elküldtem a kérdőívemet.Örülnék,ha kitöltenétek,csak pár perc!
Valamint itt is várom olyan Anyukák jelentkezését,akiknek Gyermeke elmúlt 6 hónapos és akármeddig is,de szoptattak!Aki szívesen segítene pár perces munkával a szakdolimban,az küldjön ide nekem legyen szíves ímélcímet!Köszi!Puszi érte!



glitter-graphics.com

2 megjegyzés:

Pont.én írta...

Örülök, hogy most jobban vészeltétek át a betegséget!
Gratula a görbülőhöz!
lutien.thinuviel@gmail.com címre küldheted a kérdőívet. Ha gondolod van 2 kolleganőm, akikkel ki tudom töltetni neked!

Névtelen írta...

Szia!
Én most akadtam a blogodra. Nekem van egy 4 és egy 1 éves lányom és mindkettőt szoptattam/szoptatom. Ha még nincs késő a kérdőívekhez, szívesen segítek. dreanemeth@gmail.com