2009. február 18., szerda

Szerda -Pécs

Itthon várom a híreket a Testvéreméknél.Egész jól vagyok,kicsit fáj még a gyomrom,de alakulok.
Az előbb volt benn Náluk az Orvosunk,aki megnézte az EEG eredményeket,meg mindent és megnyugtatta a Gábort,hogy egyáltalán nem vészes a helyzet,jók az eredmények,persze mindjárt hozzá kellett tennie,hogy ez biztos azért is van,mert már a vizsgálat előtt elkezdte szedni a gyógyszert...de mindegy is,mert a nagyroham után muszáj volt.Szóval nagy valószínűséggel ki fogja nőni!!!!!!!
Még mindig hasmenése van,újra letiltották a a kedvenceiről,kapott helyettük üres kenyeret,meg kekszet és valami gyümölcsös bébiételt,kíváncsi leszek,hogy elfogadja-e,de sanszos,hogy nem:-)!



glitter-graphics.com

2 megjegyzés:

Pont.én írta...

De jó, hogy jók az eredmények! Nem mertem mondani, hogy kinőhető, de az, nekem volt egy diákom, aki 14 éves korára teljesen kinőtte, azaz nem volt rohama kb. 8 éve, és a gyógyszert is teljesen elfelejtette. Ma már 18-19 éves és semmi panasza nem volt azóta sem!Remélem nálatok is megoldódik a dolog! Ez azért jó hír! Gyógyuljatok mindketten!

Mária írta...

Egyik ismerősömnek is hasonló betegsége lehet, most 9 éves és kezd szépen alakulni a betegsége, ritkán járnak kontrollra is, gyógyszercsökkentés is volt. Jó lenne, ha mernének olyat mondani, leírni a zárójelentésbe, hogy jó a prognózis, hogy jók a távolabbi kilátások.
Puszi