2009. február 26., csütörtök

Új élet

Ma volt tehát az Anyukám műtéte.Másodikként került be,eléggé időben.Mikor felébredt,rögtön konstatálta,hogy bár fájdogál a műtét helye a hátán-derekán,de abszolút nem fáj-zsibbad már a térde,teljesen olyan,mint új korában!!!!És ez mindjárt az első percekben,szóval szuper jól sikerült a műtét,nagyon boldogok vagyunk és Ő is!!!!!
Biztos vagyok benne,hogy Nélkületek nem sikerült volna,na jó,mondjuk az Orvos is tett érte ezt-azt:-))).Köszönöm a sok szorítást meg gondolást!
Ma volt az első napunk a bölcsiben.Le a kalappal a Nónni előtt!Nagyon jól tűrte a sok új dolgot,gyerekeket!Boldogan ült a tulipános székén,jókat evett,gyönyörűen ivott pohárból!
Az ebéd spárgafőzelék volt reszeltsajttal.Mikor megláttam,gondoltam is,hogy a mi kis Húsimádónk éhen marad.....pedig dehogy!Háromszor kért belőle,kicsit féltem is,hogy rosszul lesz,de nem:-))).
Az alvással voltak problémák,mert rácsos ágyhoz szokott és nem értette,hogy ezen a szivacson akkor miért nem lehet felülni,meg úgy egyáltalán,sétálgatni az alvók közt.
Támadt nézeteltérésünk is emiatt,meg is karmolta a kis Vadmacska az arcomat,de végül egy órás rábeszélés után elaludt,fejét a térdemre hajtva,a szivacsán fekve:-))).Óvatosan letettem a helyére és jó 40percet aludt.Aludt volna tovább is,de a Panna Kolléganője úgy döntött,hogy kiengedi a boszit magából és mindenkit felébresztett.Így kettőkor fel is kelt,majd hazajöttünk.Nem akart leszállni a buszról,mindenki minket nevetett,a sofőr szólt,hogy holnap is várja:-))).
Itthon "ijedtében" megevett egy pár virslit,szóval valahogy ki fogja bírni vacsoráig:-))!
Ha hazaért az Apukája,felmegyünk a Lacipapához,mert szereztünk Nekik számítógépet a monitorhoz,ami volt otthon és felvisszük.Lesz internet Náluk is,nagyon jó lesz,hogy ezentúl Ők is olvashatnak majd minket!
Megnézzük,mit alkot,mert most,hogy a Borimami nincs otthon,kifesti a konyhát-fürdőt-előszobát meglepetésként!Amúgy Ő szobafestő,szóval gyorsan fog végezni a munkával,remélem,fogja engedni,hogy segítsünk takarítani!
Pénteken meg délután munka végeztével a Gábor megy Hozzá ismét,kolbászt fognak tölteni a garázsban,szóval péntek este sültkolbász lesz a vacsi.Jó lájtos kaja:-)))!
Nagyon remélem,hogy hétfőn már majd hazaengedik Anyát és akkor már minden jó lesz!



glitter-graphics.com

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Halika!
Nagyon örülünk,hogy Anyukád műtétje ilyen jól sikerült!Reméljük,hogy hétfőn tényleg hazaengedik,és mielőbb rendbe jön!Jobbulást Neki!Szintén örömmel olvasom,hogy Nórika milyen jól feltalálta magát a bölcsiben!Majd meglátod,hogy húsimádó létére mi minden egyebet meg fog enni,amit amúgy nem szívesen enne.A Peti is olyanokat megeszik az oviban,hogy csak ámulunk,persze,mivel látja,hogy a többiek megeszik,akkor Ő is.Na,lassan minden jó alakul Veletek,szerencsére.Sok puszi!Bogikery

Névtelen írta...

Nagyon örülök ,hogy rendbe volt a műtét s ,hogy sikeres is volt. Annak is örülök ,hogy Nórika ilyen ügyes kislány! Sok puszika a kis bölcsisnek :-)