2009. február 25., szerda

Változás

Kaptam kedden egy telefonhívást,hogy holnaptól,azaz csütörtöktől mégis kell mennem dolgozni!
Ez azt jelenti,hogy sajnos nem a miénk a hét...
Vagyis a miénk,csak "kicsit" más felállásban,jön a Nórika is a bölcsibe.Én kicsit korábban,Ő kicsit később,Apjával.
Kíváncsi leszek,izgulok,de nagyon várom is!Összepakoltuk a sok holmiját,mindenbe belerajzoltam a kis jelét,ami a TULIPÁN!!!!!!!Nagyon illik Hozzá!Legkésőbb fél 3-kor,mikor keltjük a gyerekeket,jövünk is haza,mert délelőttös leszek a héten.
Anyukám már a pécsi Idegsebészeten,holnap másodikként fogja műteni az Orvos,izgul nagyon,meg aggódunk mind,de szerintem kicsit nyugodtabb most,hogy látjuk az alagút végét.Délután 1 körül remélem már tudok majd Vele beszélni!Sajnos látogatás továbbra sincs,állítólag nagyon szigorúan betartják,de a Testvéremék mindenesetre megpróbálnak majd belógni.
Nónni ma a Karcsipapára vigyázott,amíg én Szegeden voltam gyakorlaton.Nagyon jól érezték Magukat,jókat ettek,játszottak,nagyot aludt délután (tudjátok,"csicsí babuci").Ágimami is hazaért a "doldozóból"és már mentek is a játszótérre.Kaptunk finom vacsorát,nagyon örült nekünk a Kislányunk,hazajöttünk,vacsiztunk,aztán egyszerre fürödtünk mindhárman!
Hosszasan "beszélt" a "Mamucám"-mal telefonon,előadta az egész repertoárt,dőltünk a nevetéstől,Ő is vidámabban várja talán a műtétet.
Van a Minimaxon az "Artúr" című mese,benne Hugicával,aki sajátságos vékony hangon árulkodik állandóan a Tesóra,Artúrra,ilyenkor azt kiabálja:"Anyúúúú!" Nos,ezt a kiabálást a tökélyre fejlesztette a Nóri,általános derültséget keltve,mikor eszébe jut!Persze ilyenkor turbóra kapcsol,élvezi a sikert.Na,ezzel dobta fel a Borimami hangulatát.



glitter-graphics.com

3 megjegyzés:

Mária írta...

Ó, pedig olyan nagyon megérdemeltétek volt ezt a hét pihenőt. De hát ennek is meg lesz a jó oldala.
Anyukádért szorítunk, hogy szépen túl legyen mindenen és felépüljön, gyógyuljon.

SKata írta...

Mária,hát igen,meg igen:-))))!
Nagyon jól sikerült a műtét,de mindent megírok egy jó kis szaftos post-ban,ahogy szoktam:-)))!
Köszönöm Nektek!

SKata írta...

Szil,engedélyeztem a bejegyzésed közlését,mégsem jelent meg valamiért:-(!
Köszönöm,hogy itt vagy,nekem meg az jön nagyon jól,ha ilyen kedveseket írsz:-)))!