2009. március 5., csütörtök

Kérdés!!!!

Valahol olvastam itt a blogok közt,hogy Valamelyikőtök igényelte a GYES-t és jó fél évig semmit se látott belőle!Én még csak január elején adtam be a papírokat,de semmi...
Tapasztalatok???Előre is köszi!



glitter-graphics.com

3 megjegyzés:

haNa írta...

Szia így ismeretlenül is, valakitől idetévedtem. Nos, én gyed-ről mentem át gyes-re és nem volt problémám(Csongrád megye) , igaz már a gyed letelte előtt 1 hónappal beadtam a papírokat. Aztán a gyes után kihasználom most ezt a rém komoly gyet-et más nevén főállású anyaságit. No, itt volt egy hónap "kiesés", mondván, hogy hiába adtam be hamarabb, még más ellátásra is jogosult vagyok, addig nem is foglalkozhatnak a kérelmemmel. Hogy kiérti őket nem tudom, de hihetetlen, hogy mennyire félvállról kezelik még ezt picinyke juttatást is!!

ilgya írta...

Én elvileg dec. 13-tól vagyok Gyesen és dec. 14-én adtam be a papírokat (postán a másolatokat). Januárban már kaptam Gyest. Most vagy nagyon szerencsés vagyok,hogy mindent jól kitöltöttem és normális ügyintézőhöz keveredett a papírom vagy nem tudom,de én is hallottam esetekről,hogy késve érkezett a pénz. Pedig későn kaptam észbe a karácsonyi készülődések közepette,de mégis jól sült el a dolog.
Sztem hívd fel őket!

Unknown írta...

Szia Kata

Kaptál valami választ a gyes-sel kapcsolatban?Mert nekem is aktuális lessz.
puszi móni