2009. május 16., szombat

Szeged

Nórika a hét második felében itthon volt a Gáborral. Nagyon jól megvoltak Apukájával. Eléggé köhögött, kapott Calcimusc-ot és köptetőt.Már nagyon szépen felszakad a köhögése, mehet is hétfőn bölcsibe.
És onnantól 3 hétig- a hétvégéket kivéve- ketten lesznek :-((((. Hétfőn reggel lesz az írásbeli államvizsgám, majd onnan egyenesen Szegedre megyünk tovább az Editkolléganőmmel és megkezdődik a gyakorlat, amitől annyira féltünk. Látom a Gáboron is, hogy nagyon aggódik és tart mindentől, de erősnek mutatja Magát. Tudom, hogy semmi baj sem lesz, ugyanúgy megvannak kettesben, mintha én is itt lennék, nagyon szépen rendezi a Nórikát. Imádom a Férjemet!!!!A legjobb a világon!!!
Nagyon félek viszont, nehogy anyahiány miatt rohama legyen a Nórikának, vagy bármi más, mert ha (kopp-kopp-kopp) így lenne, hanyatt-homlok rohanok haza, nem fog érdekelni semmi!!!!Közben bölcsi-ellenőrzés is lesz, lehet, hogy haza is kell jönnöm majd emiatt, bár nem tudom, hogyan fogadják majd az ottaniak. Mindegy, ezen egyelőre nem töröm a fejemet.
Augusztus 11.-én pedig ki fogják venni a Nórika orrmanduláját. Nagyon horkol akkor is, ha nem beteg, folyton ömlik a nyála, mert nyitva a szájacskája. Ezt már nem lehet a fogzásra fogni. Azt mondta a Főorvos, aki műteni fogja, hogy szíve szerint a garatmanduláját is kivenné egyben, mert hatalmas alapjáraton is. Azonban ehhez 3éves kor alatt nem nyúlnak, szóval marad az orr. Nekem 19évesen vették végre ki, de addig semmilyen hasznom nem volt belőlük,sőt! Állandóan beteg voltam, hullott a hajam.
Szóval ezek mennek nálunk. Meg a bárányfelhők.



glitter-graphics.com

1 megjegyzés:

Pont.én írta...

Katám kitartást neked, hogy kibírd azt a sok-sok időt messze a királylánytól, és persze apukának is nélküled! És egy hatalmas nagy kalappal az előtted állókhoz!
PUSZA a Nórikának!