2009. június 11., csütörtök

Apa,kezdőőőődiiiiiiik...

Hát igen...írogattam már,hogy a Nórika pisilget a bilibe.Hétfőre olyan ügyesen művelte ezt a dolgot,hogy nagydolgozni is sikerült a bilibe!!!!Nem is egyszer!Délutáni alváskor és reggelente is mindig száraz a pelenka,tehát gondoltunk egy merészet és a héten már csak bugyit adtam a Nórikára!És teljes a siker!!!!!Gyönyörűen visszatartja a "dolgait",míg a bilihez érünk és nagyon büszke,mikor "siker" van!Mi persze tapsolunk és bravózunk,meg minden,Ő pedig lelkesen önti a wc-be a produktumokat.
Szuper a Csaj,ezek szerint bejött,hogy nem erőltettük,csak felajánlottuk eddig a bilit,mint lehetőséget.Persze balesetek még előfordulnak,dehát oda se neki,rengeteg bugyija van és a felmosó is készenlétben:-))).
Gábort felvették egy új munkahelyre,kéjes örömmel mondott fel a multinál,nem írom le,hogy mit gondolt közben,de kitalálhatjátok,mindenkinek a vérmérsékletére és a képzelőerejére bízom ezt a dolgot:-))).
Sajnos ez azzal jár,hogy sokkal többet kell dolgoznia (ugyanúgy raktárosként),de úgy néz ki,hogy a juttatások minden eddigit felülmúlnak,szóval majd ezt is megszokjuk.Nórika kicsit nehezen viselte még hétfőn Apja hosszabb hiányát,hogy nem Ő viszi reggel bölcsibe,meg nem jön értünk,de ezekben a "nehéz" első időkben a Karcsipapa beugrott Apa helyébe és fuvaroz minket!
Innen is köszönjük Neki!!!
Azóta javult a helyzet,már könnyebben veszi kettesben velem az estébe nyúló délutánokat.Szerencse,hogy kedden az utolsó vizsgával vége az iskolámnak,így tényleg már csak egymásra és a munkánkra tudunk koncentrálni!
Egyre szebben beszél,3-4 szavas mondatokat is alkot,néha már a ragozás is stimmel:-))).
És akkor néhány kép:
Így alszunk mi a böliben


Na mizu?


Boldog szülinapot,Laciii (Apukámék tanyáján)Mindenki fényképez mindenkit (Laci&Bogi)


Hahóóó Nyár,mi készen állunk,jöhetsz!!!Hajmosás nevetve,nem csalás,nem ámítás!


Rencsike,boooldog szülinaaapoot!


Áginéni és Emesenéni a bölcsinkből("minket neeeee...":-) )


glitter-graphics.com

3 megjegyzés:

Csengebaba írta...

Édes drága, ügyes, bilizős, dumálós kiscsaj! Annyira hiányoztok! Jó hallani rólatok!!!!

Renáta baba írta...

Nórika gyönyörű!!És milyen ügyesen bilizik!
Utólag is Isten éltesse Apukáját!!!

Mária írta...

Olyan nagy öröm a gyermekeink fejlődését látni, ügyes a kislányod.Öröm a te örömödet is olvasni és köszönöm a bent alvós képet is.

Gratulálok a sikeres vizsgáidhoz, jöhet a megérdemelt pihi, vagy is hogy most már nem kell tanulnod.

Remélem, hogy apukának beválik az új munkahely.