2009. június 11., csütörtök

Apa,kezdőőőődiiiiiiik...

Hát igen...írogattam már,hogy a Nórika pisilget a bilibe.Hétfőre olyan ügyesen művelte ezt a dolgot,hogy nagydolgozni is sikerült a bilibe!!!!Nem is egyszer!Délutáni alváskor és reggelente is mindig száraz a pelenka,tehát gondoltunk egy merészet és a héten már csak bugyit adtam a Nórikára!És teljes a siker!!!!!Gyönyörűen visszatartja a "dolgait",míg a bilihez érünk és nagyon büszke,mikor "siker" van!Mi persze tapsolunk és bravózunk,meg minden,Ő pedig lelkesen önti a wc-be a produktumokat.
Szuper a Csaj,ezek szerint bejött,hogy nem erőltettük,csak felajánlottuk eddig a bilit,mint lehetőséget.Persze balesetek még előfordulnak,dehát oda se neki,rengeteg bugyija van és a felmosó is készenlétben:-))).
Gábort felvették egy új munkahelyre,kéjes örömmel mondott fel a multinál,nem írom le,hogy mit gondolt közben,de kitalálhatjátok,mindenkinek a vérmérsékletére és a képzelőerejére bízom ezt a dolgot:-))).
Sajnos ez azzal jár,hogy sokkal többet kell dolgoznia (ugyanúgy raktárosként),de úgy néz ki,hogy a juttatások minden eddigit felülmúlnak,szóval majd ezt is megszokjuk.Nórika kicsit nehezen viselte még hétfőn Apja hosszabb hiányát,hogy nem Ő viszi reggel bölcsibe,meg nem jön értünk,de ezekben a "nehéz" első időkben a Karcsipapa beugrott Apa helyébe és fuvaroz minket!
Innen is köszönjük Neki!!!
Azóta javult a helyzet,már könnyebben veszi kettesben velem az estébe nyúló délutánokat.Szerencse,hogy kedden az utolsó vizsgával vége az iskolámnak,így tényleg már csak egymásra és a munkánkra tudunk koncentrálni!
Egyre szebben beszél,3-4 szavas mondatokat is alkot,néha már a ragozás is stimmel:-))).
És akkor néhány kép:
Így alszunk mi a böliben


Na mizu?


Boldog szülinapot,Laciii (Apukámék tanyáján)



Mindenki fényképez mindenkit (Laci&Bogi)


Hahóóó Nyár,mi készen állunk,jöhetsz!!!



Hajmosás nevetve,nem csalás,nem ámítás!


Rencsike,boooldog szülinaaapoot!


Áginéni és Emesenéni a bölcsinkből("minket neeeee...":-) )






glitter-graphics.com

3 megjegyzés:

Pont.én írta...

Édes drága, ügyes, bilizős, dumálós kiscsaj! Annyira hiányoztok! Jó hallani rólatok!!!!

Renáta baba írta...

Nórika gyönyörű!!És milyen ügyesen bilizik!
Utólag is Isten éltesse Apukáját!!!

Mária írta...

Olyan nagy öröm a gyermekeink fejlődését látni, ügyes a kislányod.Öröm a te örömödet is olvasni és köszönöm a bent alvós képet is.

Gratulálok a sikeres vizsgáidhoz, jöhet a megérdemelt pihi, vagy is hogy most már nem kell tanulnod.

Remélem, hogy apukának beválik az új munkahely.