2009. november 29., vasárnap

Oltás után- 2.nap

Nórika csodásan aludt az éjjel,köhögésnek-náthának semmi nyoma nem volt,teljesen csendben,nyugalomban pihent.
Reggel viszont ébredés és kakaó után eléggé köhögött egy órán keresztül,de azóta semmi.Nyilván köhögtet a tej,egyelőre nem akarom elvenni Tőle a reggeli szertartás ezen részét,ez a legfontosabb és legélvezetesebb Számára ébredés után:-))).
Kicsit szuszka,de nem folyik az orra.
A Gábor is teljesen jól van,bár éjjel fájt a dereka.Nem tudom,az oltástól volt-e,de eddig nem fájt mindenesetre,gondoltam,beszámolok erről is.
Elhagyott péntek délután a Barátom:-))),azóta teljesen jól vagyok,csak kicsit fáradékony vagyok még,de más bajom nincs.Szerintem mehet jövő héten nekem is az oltás,most Béres cseppel és C-vitaminnal turbózom magam.Gábor is ezt szed,a Nóri pedig Aloe Kids rágótablettát kap.
Amúgy Nórika hihetetlen hisztikriszti volt tegnap!!!Saját Magát hergelte,ha épp semmi baja nem volt,majd' leragadt például a szeme ebéd után,de nem hagyta saját Magát elaludni!Komolyan mondom,ha nem látom,nem hiszem el!Persze egész délután és este tört-zúzott Maga körül,a Gábor végül átvitte egy órára az Ágimamához,ott "normális" volt:-)).
Remélem,mára elmúlik Róla az idegbaj:-))!




glitter-graphics.com

3 megjegyzés:

PAMIS Takarító Kft. írta...

Örülök, hogy végre jó irányba mennek a dolgok.
Az aole kids okés, mert nem szintetikus.
Megsúgom nálunk a gyekek is eszik a Máté csak az oroszlánosan szereti:)
Meg persze a berryt isszuk, néha first, activátor.
Ja és télen a lipset kenem a számra ezerrel.
A hasmenésre jó lett volna Neked a probiotikum, vagy a Normaflore.
Most jutott az eszembe.

SKata írta...

Mi is ilyenekkel védekezünk nagyjából,plász most a Béres csepp,mert elfogyott az aloés lötyi.Nőrmaflore jó is volt,azt szedtem befelé:-)!Köszi!Jééé,megint milyen sokat írtál:-DD!!!

SKata írta...

Izé,Normaflore:-)!