2010. február 24., szerda

Msn

Teljesen rá vagyok kattanva a Windows Live Messengerre (msn),mondjuk a legtöbb kedves ismerősöm és Anyukám is beállította,így ezen keresztül sokat érintkezünk.
Mostanában azonban kissé megkeserítette az életemet,mert úton-útfélen olyan üzeneteket kaptam,hogy vírust küldözgetek rajta keresztül szerte-szana.Egy idő után gyanússá vált,hogy gyakran akkor "küldök" ilyen tartalmat link formájában,mikor nem is vagyok gép közelben,sőt,fel sem vagyok jelentkezve...
Ekkor,ismételt rinyálásom hatására:-)),a Gábor teljesen letörölte,majd újratelepítette a rendszert,másik verziójú msn-t rakott fel...de hiába...csak küldtem a vírust,Anyukám,Lacel,Nikiék,Tesómék...megszórtam mindenkit...illetve csak azt,aki botor módon rá is kattintott a linkre...
Aztán kiderült a turpisság:egy blogon találta meg a Férjem a megoldást!
Olvassátok el,érdemes tudni erről!
Azóta (tegnap este óta) jelszót változtattam,most várok!
Kedves msn-Ismerőseim,akik itt is olvastok:kérlek továbbra is jelezzétek ugyanolyan lelkesen,hogy:
MA SEM KAPTAM KATÁCSKÁTÓL VÍRUST ;-DDDD!!!



glitter-graphics.com

2 megjegyzés:

Babi néni írta...

Nekem iszonyú mázlim volt. Az első ilyet úgy kaptam nagyfiamtól, hogy éppen mellettem ült a kanapén és nem használta az msn-jét. :o)

Lina írta...

Hát igen, az agyalágyultak, akik nemrég még éjszaka a telefonba lihegtek, úgy dühítettek másokat, mára felfejlődtek informatikailag, és így szórakoznak :)