2012. január 17., kedd

2012. Első :-)

Boldog Új Évet :-)!
Legutolsó jelentkezésem óta annyi minden történt,hogy csak győzzem leírni :-).
Kopogjam le,Nóri azóta sem volt beteg,bár most az ovi kb. fele takonykórban szenved,köhögnek,remélem,Ő nem kapja el komolyan.Vitaminokat szed és vettem illóolajat,ami megfázás elleni,légzést könnyítő hatóanyagokkal van tele.Első náthás,eldugult-orros éjszakánk után tettem párologtatót a konvektorára,benne ezek a cseppek és levendula olaj is....két éjszaka telt el azóta teljes nyugalomban!
Tavaly először kérte a Nórika,hogy írjunk a Jézuskának levelet,mert olyan dolgot kért,amire talán több idő kell a Jézuskának.Tehát a levelet biztos ami biztos már novemberben megírtuk,le is rajzolta az oly nagyon vágyott dolgot: egy igazi,élő kiskutyát...
Nagyon -nagyon sokszor elmondta,napi szinten is,hogy mennyire nagyon szeretné,és mi mindent kell majd vele csinálni és mikre kell megtanítani,hogyan kell rá majd vigyázni,merthát "egy kisállat nagy felelősség"(by Nóri) :-D,így összedugtuk G.-vel a fejünket,hogy most mi legyen?!Elsősorban a kérdés az volt,hogy mi magunk akarjuk,tudjuk-e vállalni,aztán,hogy hol-hogyan tartsuk majd...végül úgy döntöttünk,hogy induljon a projekt!
Tudom,hogy a Nórinak elsősorban kistesóra lenne szüksége,de azt a jelenlegi helyzetben nem tudjuk megadni :-S,marad tehát a "Tistutya" :-).
Hosszas keresgélés és barátok segítsége és tanácsa után december 23.-án ,előrehozott Szentesténken megérkezett hozzánk Chilli,a miniyorki kislány :-).
Nóri észre sem vette először,ott szepegett a Kutyus a kosarában a Fa alatt.Egyként szerettünk Bele halálosan és véglegesen,azonnali hatállyal :-)!Nóri hosszú percekig meg sem tudott szólalni,sem megmozdulni...csak állt és nézte-nézte,mint aki álmodik,én persze bőgtem,G. meg videózott minket :-).
Azóta is tart a szerelem töretlenül!
Mivel lakótelepi lakásba született a Kutyus,már majdnem teljesen szobatisztán érkezett,nem forgatta fel az életünket negatív értelemben,édes,játékos,bolondos és szófogadó Kutyi.

Nórikával februárban megyünk újra epilepsziás kontrollra.Mivel az első gyógyszeres pillanattól tünetmentes,és mivel most telik le a 3év (úúúúúúristen...már 3éve volt...sosem felejtem el :'-( ),újabb EEG lesz most és ha minden változatlan,akkor elkezdhetjük csökkenteni a gyógyszeradagot és ha Isten is úgy akarja,akkor vége...kinőtte...meggyógyult.... :'-))))!!!

Viszont a beszédhibája megmaradt,így mostantól hetente 1-2-szer fejlesztésre fog járni az óvodába.Ezzel kapcsolatban itthon csak annyi a teendőnk,mint eddig is,hogy sokat kell beszéltetni-meséltetni,ha rosszul mond egy szót,azt helyesen utánamondani,de nem mondatni Vele!!!Valamint ha mesélünk Neki,akkor utána a meséről beszéltetni,mire emlékszik,ki-mit csinált,merre ment,stb.

G. a mai napon ment először edzeni a szekszárdi BadBones amerikaifoci-csapatba,akiknek eddig lelkes rajongóik voltunk :-),kíváncsi leszek,mit mond,amikor hazajön!
Én pedig hot iron és fanatic jump edzésekre járok,imádom mindkettőt!!!

Ja,és ha valaki szeretne az Avon-ból rendelni,akár a facén is szólhat nyugodtan,ugyanis múlt héten beléptem a magam kedvére,de szívesen segítek,ha tudok :-)!



glitter-graphics.com

Nincsenek megjegyzések: