2007. december 2., vasárnap

Mit is írjak?

Na,szépen vagyunk....!Nórika beteg,nem írok nemtom,mióta,s mikor megint benézek,azt látom,hogy senki se vette néma kétségbeesésem,senki se kommentelt,se box-olt....,se "jó szó,se símogatás"!
Na mindegy,tulajdonképpen úgyis magunknak írok,az már csak hab a tortán,ha Ti is olvassátok.

Szóval pénteken azért csak elvittük a Babát a dokihoz,mert Murphy törvénye szerintem,hogy ha nem viszed el ilyenkor,hétvégén tutira belázasodik,ilyesmi.Szóval vírusos nátha,Fluimárt,porszívózást folytatni,plász Calcimusc meg Nasivin...semmi komoly.Sokkal jobban van,szépen alszik éjjel bár két napja köhög időnként,általában álmában,de nem ébred fel.Tudjuk,miért,dok szerint nem kell vele foglalkozni,csak ha rekedtessé válna,de ilyesmiről szó se van.Örülök,mert az első éjszaka annyira taknyos volt,hogy alig aludtunk,folyton sírt meg porszívóztuk,mind hulla fáradtak lettünk.Jók ezek az orrcseppek!

Csütörtökön volt a védőnő,kb.4 hónap után,mindjárt felidegesített,hogy vigyem a Nórit fejlődésneurológiára,mert nem forog,kúszik.De az isten szerelmére,mér is tenné,ha egyszer az a gaz galád anyja,aki én vagyok,mindig odakészít mindent a keze ügyébe?Majd bolond volna!"Csak" ül gyönyörűen,meg "csak" ácsorog az asztal szélébe kapaszkodva,meg "csak" egyik kezéből másikba áttesz dolgokat,meg "csak"....szóval mindent korának megfelelően csinál,dumál,nevet,meg nem áll keze-lába,minden érdekli.Szerintem elküldenének a ... csudába,ha meglátnák!Meg mért kúszna,mikor utál hason feküdni,viszont ülve úgy játszik,mint a kisangyal és előredőlve egymás elé rakogatja a kis kezeit,szóval szerintem hamarost mászni fog?!Bocsánat,ez egy ventilláció volt részemről,jól is esett!Szóval nem viszem seháse!Csak majd bébiúszásra,ha meggyógyult!

Pénteken suli-nap lett volna,de nem kellett mennem,mert mindkét tárgyat akkreditáltattam,szóval mindhárman itthon hédereztünk.
Szombaton viszont vizsgáztam élettanból.Na,az is jó volt!Sajna csak 9re érek be,mert nincs a pénteki busz,szóval ketten vagyunk ilyenek,de a tanarak elfogadják,semmi bibi.11-től lett volna a vizsga,de mire befutottunk,a tan gondolt egyet és meg is íratta.Eléggé felizgattam magam,mert nem akartam két hetet halasztani,erre 10után telefonált,hogy bejön délre,mert lelkiismeret furdalása lett hogy nem szólt előre!Ilyen is van!Meg is írtuk,ki is javította,4es lett,örültem!A Gábor meg a Nórika eljöttek értem és fél1kor már húztunk is hazafelé.
Délután kiugrottunk a Mamámhoz Fácánkertbe,mindenki ott volt a disznóvágás miatt,minket is hívtak vacsorára.Nórájmóráj nagyon aranyos volt a Mamával,állandóan vigyorgott,meg jól elvolt a karjában.

Ma az Ágiéknál ebédeltünk,Nóri evett leveskét,aztán almaszószt husival,amit direkt Neki csinált az Ágimami!Na,azt látnotok kellett volna,hogy ette!Nem zavarta,hogy darabos,bezzeg a 8hós bébikajától öklendezik!Bár Ő se hülye,nyilván finomabb a házikoszt!Ebéd után hazajöttünk,csak tisztába tettem,elrendeztük az orrocskáját,ordított egy sort közben és már aludt is fél5ig.

Ébredés után felvitt minket a Gábor Anyukámékhoz,mert ma van a munkahelyi karácsonyi vacsorájuk.Szóval szalma vagyok,csajos bulit rendeztünk a Babával.Illetve miután rengeteget játszott a Borimamiékkal,vacsiztunk rántotthalat,eljöttek velünk haza,ne fürdessek egyedül!Nagyon jó nap volt!

1 megjegyzés:

márta írta...

Én minden áldott nap benéztem ide ám! :) És tényleg ne aggódj, hogy nem kúszik, meg ilyenek, rám annak idején amiatt hozták a frászt, hogy Sára túl kicsi. Sírtam ezerrel. Aztán orvost váltottam, és minden rendben lett. Na, bölcs anyuka vagy, látom, csak mondom, hogy igazad van. Gratulálok a sikeres vizsgádhoz!