2008. március 3., hétfő

Jaj,de beteg vagyok.....

Nórika egyre jobban van,mérséklődött a hasmenése,rengeteget iszik továbbra is,csak az étvágya nem a régi még!Napról napra többet eszik,bár úgy kell mindent beleimádkozni.
A gond most velem van,elkaptam a vírusát.Tegnap délutánra már úgy ledöntött a lábamról,hogy csak feküdni tudok,az "ingázáshoz" is alig maradt erőm.A legnagyobb bajom,hogy iszonyatosan görcsöl a hasam-gyomrom,totál legyengít,délelőtt még beszélni se tudtam.Tegnap este Anyukám felajánlotta,hogy lejön,de akkor még azt mondtam,nem kell,nehogy Ők is elkapják,de reggelre szerencsére meggondoltam magam.Így itt volt egész nap,rendezte a Nórikát,ápolt engem.Holnap is jön,addigra csak magamhoz térek kicsit.

Nem tudom,hogyan fogalmazzak,mert nem akarom,hogy sértődés legyen belőle,de úgyis az lesz,na mindegy!Szóval:EZ a MI blogunk,azt írok bele,amit én akarok,merthogy ezek a mi Életünk eseményei,a mi emlékeink lesznek egyszer és nem kötelező olvasmány!
Úgy gondolom,hogy az írásaimmal sem véletlenül,sem szántszándékkal senkit meg nem bántottam,"olyan" személyes dolgot meg egy szereplőmről se írok!
Aki rosszindulatúan félreértelmezi,az sose felejtse el:a rossz mindig visszaszáll valamilyen formában a "küldőre"!

3 megjegyzés:

Ewus írta...

Huh!
Bocsi, de kicsit lemaradtam az elmúlt pár napban:( Ilyen nagyon beteg volt a kicsilány?
Gyors gyógyulást neki, hogy szülinpjára már a rossz a múlté legyen:)
Millió puszi........

márta írta...

Gyógyulást Neked is! Látom, rátok jár a rúd rendesen...Mi időnként megetetjük a pandát, így próbálunk segíteni...:)

Pont.én írta...

Gyógyulgass Kata! Még szerencse, hogy van segítséged! Gyógypuszikat küldünk
Csengebaba és CsengeAnya