2008. április 8., kedd

Az új sportkocsi

Nem,nem mi vettünk új sportautót....hova is tennénk a gyerekülést???Sokáig hűek maradunk még a jó kis Zastinkhoz,remélem,Ő is hozzánk.
Szóval az úgy volt,hogy még tavaly szeptemberben, a Nórika Keresztelőjére kapott a Kománkéktól egy nagyon zsír narancs-szürke sport babakocsit,nyárit.És hát hiába tud már nagyon szépen ülni régóta a Nóci,kipróbálni nem tudtuk,hosszú volt a tél.Már tervezgettük a "nagy" napot,amikorismajd hamarosan....
Tegnap délután viszont,gondolom,tekintettel a hidegfrontra és a Nócás sorozatos hisztijeire,a séta alatt eltörött egy rugó és egy kerék kiesett a gurulásból!Majd a bababoltban fogják szervízelni.Nem volt mese,a Gábor előkapta az új kocsit,bolygó kerekestül....és láss csodát:könnyű,mint a pihe,nagyon jól lehet kormányozni,egy álltó helyünkben 360°-os fordulatot is tudunk venni és a Nóci végre nem csak az unásig ismert arcomat látja,hanem kitárult a Világ előtte!Nekem háttal van,ezt még szoknom kell,de ne féljetek,egy hangja nem volt egész végig!Elbűvölten nézelődött!Néha nevetve felnézett,mintha mondaná:"Anya,láttad ezt?" és ez olyan jó érzés nekem,mármint,hogy nem felejt el közben!
Annyira ódzkodtam a bolygó keréktől,de annyira szuper,nem tudom,másoknak mi az ami ebben nem tetszik!Sokkal jobb vele közlekedni,mint az előző rögzítettkerekű kocsinkkal!

3 megjegyzés:

REgi írta...

Hihi!!!
Az elsőnél én is elég későn tértem át a kicsi-könnyű sportkocsira! Ádámnál már ahogy biztonsággalülni tudott (7-8 hó) és 5 fok felett volt a hőmérséklet, már tettem is bele! Nekem is könnyebb így, ő meg nagyon élvezi, hogy mindent lát! :)
Méág jó, hogy elgurult az a kerék! Ki tudja mikor vettétek volna elő különben! ;DDD

Pont.én írta...

Sok napsütötte sétát kívánok az új kocsival!

Névtelen írta...

Sziasztok Lányok!
Annyira örülünk,hogy így tetszik a verda!Nem gondoltuk volna,hogy ennyire "bejön".Reméljük,a kis Leányzó továbbra is élvezni fogja.Nyáron meg pláne,mert szellősebb,mint a másik.A Peti is jobban szerette a sportkocsiját,mint a másikat.Esővédő mindig legyen nálatok!Puszka Nektek!Bogi