2008. december 1., hétfő

Azért vannak a jó barátok...

Szombaton reggel lementünk Pécsre az Árkádba,körülszimatolni karácsonyi ajándék-ügyben.Sajnos közben 3baleset is volt az úton,pedig sem eső,sem fagy vagy hó nem volt.Egyszerűen túlhajszoltak az emberek,fáradtak,aggódnak a megélhetés miatt és ha kicsit lankad a figyelem,már meg is van a baj!Szerencsére mi gond nélkül megjártuk az utat.
Szombaton este a Barátaink voltak nálunk,ünnepeltünk Szilvi- és Kata napot,a Gyurci szülinapját és hogy Anita levizsgázott,meg úgy általában,ittunk mindenki egészségére:-)!
Csináltunk a Gáborral egy csomó melegszendvicset,Anita hozott muffint,el voltunk látva minden földi jóval.
Végül elmentünk testületileg karaoke-zni,nagy sikerünk volt az "A királyé nem leszek..." című dallal,úgy láttam,mindenki jól érezte magát.
A Drágák megleptek egy hatalmas lufival,amiben mindenféle van:kislufik,két zsiráf (Nórikára is gondoltak),szerpentin,konfetti,Raffaellók,szuper jól néz ki,még sosem kaptam ilyet!Nagy meglepetés volt,örültem nagyon!!!!!!!
Nórikánk természetesen nem volt itthon ezenközben:-),Borimamiéknál telelt és hagyta kényeztetni Magát,ahogy hallottam.
Vasárnap Ágimamiéknál voltunk pazar ebéden,itthon volt a Reni is,kaptam Tőlük egy csodaszép csokrot,meg egy asztali lapozhatós fényképtartót névnapomra!
Délutáni alvás után elmentünk a szedresi Mamámhoz,mert Ő is Katalin,megköszöntöttük.Kicsi Nórika folyton kutyázni akart,de sajnos annyira szakadt az eső,hogy nem tudtak kimenni a Dével.Még itthon is a kutyuskát emlegette,sajnálkozó arckifejezéssel,majdnem megzabáltuk.
Este jót vacsizott (mostanában megint keveset eszik,de tegnap kivétel volt,mondjuk a kedvenc felvágottját kapta:a Sága sajtos füstölt pulykapárizsijét),aztán pancsoltunk,mindketten hajat mostunk és miután kellőképpen illatosak és habosak lettünk:-),jótt a Gábor,mint felmentősereg és kirobbantotta Nórikáját a kádból.
Egyébként szétszedtük kicsit az etetőszékét,így közvetlenül az asztalon ehet,szerintem kényelmesebb így Neki.
Ma délután 2-re viszem a mandulái miatt a Dokibácsihoz,akkor még nincs tele a váró beteg gyerekekkel,azért adta az asszisztens ezt az időpontot.Így tolódni fog az ebéd,meg az alvás is,de inkább legyen így,mint a zsúfolt váróban ücsörögjünk!
Most az ágyra hordta az Állatkáit,egy halomba pakolta Őket,rájuk hajtotta a gyönyörű szőke kis fejét és altatja Őket.Közben mondja,hogy "csicsiiii" hihetetlenül aranyos!
És akkor a képek:









glitter-graphics.com

1 megjegyzés:

Pont.én írta...

jujjjj, szégyellem magam össze-vissza! Boldog névnapot Kata! Szuper a lufis ajándék! És olyan jó, hogy vannak barátok, akikkel lehet kicsit lazulni!