2008. december 2., kedd

Megint gyászol a ház...

Egy 31 éves fiatalember öngyilkos lett vasárnap hajnalban a házunkból :-(. Nálam fiatalabb felesége és 4éves Kislánya gyászolja :-(.
Velem együtt a Gábor is teljesen le van sújtva,mert szombaton éjjel találkoztunk a Karaoke Klubban a Sráccal,beszélgettek is a bárpultnál.Panaszkodott a Gábornak,hogy nagyon összevesztek a Feleségével,rengeteg a munka,alig vannak együtt.
Láttuk,hogy eléggé részegen,furcsa mosollyal az ajkai körül lődörgött fel-alá a táncoló-mulatozó tömegben,de nem foglalkoztunk Vele többet,Ő pedig nem jött oda hozzánk.Talán ha odahívjuk az asztalunkhoz és....ááááá,nem tudom.Nagyon rossz érzés.
Aztán hajnalban hazafelé menet felment a házunkkal majdnem szemben levő tízemeletes tetejére( istenem,mindig zárva tartják az ajtót,kivéve most...:-( ) és levetette Magát.
Azonnal meghalt a helyszínelők szerint,reggel 8-kor egy ott lakó találta meg a holttestét.
Ennyi egy emberi élet.
Igazából nagyon nem ismertük Őket,ezért is döbbentettek meg a teol.hu-ra érkező kommentek a hírrel kapcsolatban,majdnem mind arra célozgatnak,hogy a Feleségnek volt valakije.
Nem mindegy már??????

Nyugodjon békében és őszinte részvétünk a Családjának!!!



glitter-graphics.com

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

borzalom! Sajna volt egy nagybátyám aki ugyancsak öngyilkos lett.... :-( ezt nem lehet megérteni...

Pont.én írta...

Kata! Nincs miért mi lett volna ha kérdéseket feltenni. Szomorú dolog, de sajnos azt kell mondani, hogy az ő döntése volt! Nyugodjon békében!