2010. január 10., vasárnap

2009.Karácsony

Annyira szuper Karácsonyunk volt!!!
Szokás szerint 24.-én,Szenteste itthon voltunk.Akkor már csak halászlét kellett főzni,mert a süti kész volt,és mivel hétfőtől már szabin voltunk,a takarításra sem volt gond.Úgyhogy kényelmesen felkeltünk reggel,aztán vittünk a sütiből a Mamiknak,majd itthon lötyögtünk délig.Akkor ebéd,majd letettük a Nórit és nekiálltunk Angyalkát játszani,azaz elrendezni a Fa környékét és díszíteni.Eddig minden szép és jó volt,de talán megérezhette a Nóri az izgatottságunkat,vagy nem tudom,mindenesetre sikerült "hatalmasat" aludnia,mindössze 3/4 órát:-D.Az utolsó díszeket,valamint a fényt már úgy dobáltam a Fára,szinte szó szerint,közben Apja kivitte a fürdőszobába,aztán Utánuk mentem én is,így az Angyal elvégezhette nyugodtan az utolsó simításokat,azaz meghozta az ajándékokat:-D.
Mindenkinek nagy volt a meglepetés!!!Nórika az ölelnivaló,cuppogós-nevetős-böfizős-éneklős Pinkie Pie pónit kapta meg gyurmát,Gábor egy szupppeeeer melegítőt,én meg....hát,tudjátok,írtam a tavalyi ajándékomról,meg hogy idén is mi történt a múlt héten,szóval egy csodálatos fehérarany gyűrűt kaptam:-DDDDD!Asszem,idén a Világbékéről fogok álmodozni...:-DDD.
Nyugalomban telt a Szenteste,mikor kezdtünk megéhezni,Gábor feltette a halászlét,mi közben gyurmáztunk a Nórikával,majd hatalmasat faltunk,isteni lett a hal.Aztán korábban fürödtünk,mert jó kis mesék voltak este a tévében,azt néztük közösen,meg játszottunk,ilyesmik.
Másnap Anyukámékhoz mentünk ebédre,fenséges lakomát tálaltak elénk.Itt még nem volt gond az evéssel:-).Kaptunk goffrisütőt,meg szépséges ágyneműt,a Nóri pedig egy házikót!Fényképek lesznek mindenről!!!
Délutáni alvás után elmentünk a Dédikhez is,de kajálásról ekkor már szó sem lehetett:-).
Harmadnap Ágimamáékhoz voltunk hivatalosak ebédre,szintén lakoma,de rafkósak voltunk,mert nem is reggeliztünk inkább,így nagyon jól tudott esni az ebéd!Mi a Gáborral pénzt kaptunk,meg egy nagy szatyor különféle válogatott finomságot testnek-léleknek:-),Nórika pedig egy fenyőfa ágyat,rendes,felnőtt méretűt,meg legót,könyvet,dvd-t,ruhát meg ágyneműt a Rencsitől.
Délután az Erzsiékhez mentünk,oda is jött a Jézuska,Nóri pizsut meg mackót kapott,mi meg tusfürdőt,fürdőolajat.
Ekkor már eléggé nyűgös volt a Nóri,nagyon elfárasztotta a kétnapos ünneplés.
Vasárnap még utolsó leheletünkkel lementünk Szedresbe ebédre,délután pedig jött a Bobbi meg a Laci és segítettek összerakni az új ágyat.Nagyon szuper lett és azóta is nagyon jókat alszik benne a Nóri,élvezi,hogy milyen Nagylány lett:-)).Tőlük is megjött a Jézuska,Nórika kapott papucsot,hátizsákot,kisegeret,nagyon örült a rengeteg ajándéknak!!!
Két Ünnep között pedig olyan szerencsénk volt,mint már évek óta nem,hogy Mindannyian itthon voltunk,sem a Gábor,sem én nem dolgoztam,így kipihentük a fáradalmakat:-).Eljött Anitabarátnőm is,hozott a Jézuskája a Nórikának Hercegnős fehérneműt,egy nagy plüssegeret az ágyába és egy szuper Zsiráfos evőeszközkészletet,benne villa,kés,kiskanál,nagykanál;nagyon örült Neki a Tündérkeresztlánya:-))),tök jó,hogy így szereti a Nórit,jókat bolondoztak együtt.
Szilveszterkor a Kislányunk Anyukáméknál volt,mi pedig a Barátainkkal buliztunk Nikinél és Petónál a Retró Steak Étteremben.
Másnap...hogy,hogy nem,naaagyon szomjasak voltunk egész nap:-)),elfogyott az összes kólánk és vizünk,de mire délután mentünk a Nórikáért,már jobban voltunk.Borimamáéknál ettünk babot a rend kedvéért.
























glitter-graphics.com

3 megjegyzés:

Zsófi írta...

Szépek vagytok és csinosak:)Nórika meg egyszerűen tüneményes kis csaj:)Milyen átéléssel eteti a pónit,mint egy igazi anyuka:)
A gyűrűd meg csodaszép:)
Bőséges,karácsonyotok volt:)

Pont.én írta...

Örülök, hogy ilyen csodásan teltek az ünnepek! Az a kiságy az csodás! HAsználjátok egészséggel!

Unknown írta...

gyönyörű ez a kislány.bár mikor nem volt az.nálatok mikor jön a következő?Egyébként tiszta anya.....